Masca de păr cu cheratină: Care este cea mai bună? PREZENTAREA PRODUSELOR DE TOP

Cheratina este cel mai important bloc de construcție a părului care îi asigură sănătatea și rezistența. Atunci când nivelul de cheratină scade, aspectul părului începe să se înrăutățească, se deteriorează, rupe, despică, iar stratul exterior devine poros. Drept consecință, părul își pierde strălucirea și are un aspect tern. Nu vă lăsați părul să ajungă așa! Înfrumusețați-l cu ajutorul unor produse bune de păr. Mențineți-l puternic oferindu-i sistematic cheratină sub forma unei măști bune. Știați că masca de păr cu cheratină acționează cel mai bine? Nu trebuie să depuneți eforturi căutând-o. Descoperiți clasamentul nostru.

De ce se reduce nivelul de cheratină al părului?

Nivelul de cheratină, de obicei, scade din cauza produselor nepotrivite de îngrijire a părului, tratării neadecvate a părului (deteriorare mecanică prin tragere, smucire, frecare), procesării chimice, vopsirii, oxigenării, etc.

În același timp, condiția părului se poate înrăutăți din cauza alimentației nesănătoase, vieții stresante, medicamentelor sau condițiilor atmosferice. Desigur, cei mai mari inamici ai părului sunt stilizarea termică, uscarea cu föhnul (folosing flux de aer fierbinte) și produsele care conțin ingrediente nocive. Toți acești factori provoacă o deficiență de cheratină, ceea ce suce la ruperea și înrăutățirea aspectului părului.

De ce este cheratina esențială pentru păr?

Am menționat deja că deficiența de cheratină înrăutățește condiția și aspectul părului. Deoarece părul este alcătuit din cheratină, are nevoie de aceasta pentru a se menține sănătos, rezistent și superb. O cantitate suficientă de cheratină înseamnă, de asemenea, netezime, deoarece cuticulele stratului extern al părului nu prezintă fisuri poroase.

Charatina este o proteină esențială atât pentru păr, cât și pentru unghii. Construiește straturile externe și interne ale părului deoarece se găsește atât în cortex, cât și în cuticule. Este produsă de foliculii părului. Lasă părul sănătos și rezistent și abundă în aminoacizi, care asigură creșterea corespunzătoare a părului (glicină, alanină, cisteină).

Cum oferim părului cheratină?

Este necesar să adăugați unele produse pe bază de cheratină în arsenalul de îngrijire a părului. Aceasta este singura modalitate de a repara tulpina deteriorată a părului. Moleculele de cheratină vor umple fisurile și netezi stratul exterior de cuticule. Cel mai bun produs pe bază de cheratină este masca de păr deoarece o puteți lăsa în păr suficient de mult timp pentru a-i permite să acționeze și să repare tulpina părului.

Cum să alegem cea mai bună mască de păr?

Nu trebuie să căutați pe toate blogurile de frumusețe și să petreceți multe ore comparând tone de produse. Am făcut asta pentru voi! Am analizat ingredientele, efectele, recenziile, etc., pentru ca dumneavoastră să puteți alege cu ușurință cea mai bună mască de păr cu cheratină. Vă prezentăm produsele de top care chiar oferă beneficii părului. Aflați ce mască trebuie să includeți în rutina de îngrijire a părului. Citiți clasamentul nostru și optați pentru cea mai bună mască de păr cu cheratină.

De unde să cumpărăm o mască bună cu cheratină?

Saloanele oferă o mulțime de măști profesionale de păr, însă acestea sunt scumpe din cauza marjei ridicate. Pentru a evita prețurile exorbitante, verificați dacă un produs care vă place are o pagină web oficială deoarece atunci când cumpărați direct de la producător, beneficiați de cele mai bune prețuri și reduceri.

CEA MAI BUNĂ MASCĂ DE PĂR CU CHERATINĂ: PREZENTAREA PRODUSELOR DE TOP

NANOIL KERATIN HAIR MASK 300 ml

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Cea mai bună mască de păr are la bază cheratină de calitate superioară și este îmbogățită cu pantenol: un alt ingredient esențial pentru a menține părul superb și sănătos. Utilizatoarele susțin că au găsit, în sfârșit, o mască care acționează și care are un preț corect pentru calitatea superioară și efectele minunate oferite. Masca Nanoil nu doar reconstruiește părul, ci și consolidează tulpina, îmbunătățind textura și lăsând părul mai neted, mai catifelat și mai strălucitor. Toate aceste efecte după o singură aplicare! Nanoil ne oferă șansa de a efectua un tratament profesional din confortul casei. O rețetă pentru un păr superb de la Nanoil? Aplicați masca o dată pe săptămână și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute pentru a obține o podoabă capilară rezistentă, sănătoasă și uimitor de frumoasă.

Pagina web Nanoil: www.nanoil.ro

KEUNE CARE KERATIN SMOOTH MASK 500 ml

Această mască scumpă are un efect de netezire și este potrivită pentru părul fin sau normal, care are tendință de electrizare. Are, de asemenea, un efect hidratant. Pe lângă cheratină, masca de păr conține și provitamina B5 și unt de shea cu rolul de a preveni electrizarea și efectul static. În plus, Keune Care Mask protejează împotriva temperaturilor extreme. Produsul trebuie lăsat să acționeze timp de două minute… Este suficient pentru a repara deteriorarea?

PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK 200 ml

Masca de păr cu cheratină lansată de Phyto are un preț ridicat și este comercializată într-un recipient mic, însă, cu siguranță, îmbunătățește părul slăbit, ceea ce atrage destul de mulți fani. Masca este potrivită pentru părul tern, uscat și fin, are o textură cremoasă și este ușor de aplicat. Conține cheratină derivată din plante, alcătuită din 18 aminoacizi care imită cheratina naturală. Masca este îmbogățită cu unt rar de sapote, care acționează similar untului de shea și ulei de baobac care menține părul hidratat.

GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER 200 ml

Acesta este un alt produs eficient de îngrijire a părului, prezentat într-un recipient mic care, din păcate, este foarte scump, ceea ce sperie multe utilizatoare. Merită să cumpărăm un produs scump care se consumă rapid? Masca Global Keratin are la bază un amestec special de vitamine și peptide. Este concepută pentru părul fragil și slăbit, care și-a pierdut strălucirea. Cheratina și Complexul Juvexin hrănesc și fac părul rezistent la deteriorare.

SAPHIRA KERATIN MINERAL MUD 250 ml

O cantitate mică și un preț ridicat, însă cu efecte destul de bune la nivelul părului. Masca Saphira este o mască de păr remarcabilă. Desigur, cheratina este ingredientul pe care îl căutăm și poate fi găsit în acest produs, însă fără a fi componentul principal. Mineralele (26 dintre ele!) de la Marea Moartă joacă un rol esențial în această mască de păr, hrănind, menținând nivelul adecvat de hidratare și având un efect de consolidare. 

LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE 210 ml

L’Anza Keratin Healing Oil este un alt produs costisitor, prezentat într-un recipient mic. Totuși, oferă beneficii părului. Masca oferă o strălucire sănătoasă și îmbunătățește orice tip de păr, în special cel deteriorat, deshidratat și rigid. Ingredientele excepționale scot în evidență masca L’Anza Keratin Healing Oil. Pe lângă cheratină, masca mai conține și ulei abyssinian, ulei de boabe de cafea, ulei de acai și ulei de semințe de babassu. Formula este perfectă pentru părul aspru, rebel și tern. Uleiurile protejează împotriva deteriorării și electrizării părului, în timp ce proteinele reconstruiesc straturile deteriorate ale părului.