Gluma albă – Pot să o port? Gluma albă – Pot să o port?

Gluma albă are o reputație enigmatică în lumea modei. Cu toate că se poate dovedi o tulburare încorporată în look-uri arhicontestate sau incredibil de neașteptată pentru stilul dvs. obișnuit, se poate dovedi extrem de dificil să hotărâți dacă o astfel de culoare poate sau nu se poate asorta cu tipul de ten pe care îl aveți. De fapt, în funcție de culoarea tenului, a pielii și a coafurii tale, albastrul alb poate să îmbrace lumea de la luminozitatea supremă până la fața de fațadă care poate lua o sculptură complet diferită.

Dar albastrul alb e într-adevăr ceva care le merita tuturor o șansă? Răspunsul este de obicei un „da”, în timp ce stilurile vor continua să fie specifice individualitatea dvs. și nu din spectacolul altcuiva. Deși un look cu linii albe se poate dovedi un efort periculos, nu merita să investiți timp în explorarea ambalajului perfect pentru o doză de albastru alb.

Aspectul subliniilei albe

Pentru ca albastrul alb poate fi atât de dificil de nuanțat, puteți adopta o abordare pas cu pas pentru a determina dacă acesta este look-ul perfect pentru tine. De ce? Când este folosit corect, albastrul alb poate să creeze un aspect spectaculos, dar în plus poate alimenta de asemenea focalizarea oricui pe „punctul finale” atunci când vine vorba de „itchiuri de exprimare” la nivelul feței. De exemplu, albastrul alb poate oferi o umbră elegantă asupra formelor roșii ale ochilor, adăugând această culoare într-o formă închisă și distinctă.

Spre deosebire de alte nuanțe de late, baza albastrului alb chiar accelerează culorile amestecate și chiar mușchiul poate realiza un aspect profesional și bine organizat. O bază perfectă pentru a vă asigura că aveți produse de înaltă calitate care vă vor păstra aspectul de la bun început și până la sfârșitul zilei.

Tipuri de ten și culori de alb

În ceea ce privește culorile de albastru alb, există mai multe opțiuni care pot adăuga personalitatea de care soarele tău are nevoie. De exemplu, o nuanță ternă de albastru alb poate adăuga o formă de lux asupra tenului mai întunecat, în timp ce o altă nuanță mai închisă poate aduce contrast la fețele ghinioniste.

De asemenea, un aspect albastru alb poate fi abordat și în funcție de culoarea pielii. În general, culorile albastre mai deschise se vor menține bine pe pielea mai deschisă. În plus, dacă aveți nevoie de ceva mai dramatic, puteți să mergeți pentru aspectul tipic albastru-indigo pentru a adăuga detaliile perfecte.

Dacă sunteți în căutarea unei culori mai întunecate sau chiar amestecate, există diverse măști, geluri și geluri care pot perfecționa imaginea mai mult. Măștile de văl violet aduc o culoare a pielii unice și bogate, în timp ce o sclipire mai intense poate fi adăugat cu gelurile și gelurile care se vin în nuanțe naturale și extraordinarye. În fiecare caz, accentul se va concentra pe detalii și anume asupra modului în care lumina albastră se va potrivi feței sale.

Cum folosesc subliniatorul alb?

Aplicarea albastrului alb nu trebuie să fie dificilă, ci imediat și mândră. Această culoare poate fi aplicată imediat, începând cu albastrul de bază pentru a vă oferi culorile sau luminozitatea de care aveți nevoie. De obicei iti poate lua ceva timp pentru a obține dozajul exact, însă veți fi capabili să descoperiți mai întâi cantitatea corectă pentru albastrul dvs., mai ales dacă aveți un fond de ten specializat în vederea controlului și a etanșării culorii.

Spre deosebire de alte produse cosmetice, un albastru alb trebuie să fie mai subtil și pentru aceasta există un instrument specializat.

De exemplu, în timp ce o pensulă pentru fard de pleoape poate păstra ideea de culoare, o pensulă specializată pentru albastru poate îmbrăca o imagine complet diferită. De obicei, pensula albastră este mai subțire, mai fină și cu precizie mai mare decât un obișnuit, cu trecere foarte fină și mai puțin smocuri sau linii nesfârșite.

De asemenea, folosirea unor produse subțiri, de înaltă calitate, vă poate ajuta în început să obțineți imaginea corectă de albastru, ținând cont de caracteristicile pielii.

Cu toate acestea, unele produse pot fi mai groase decât altele și asta poate afecta aspectul albastrului. Prin urmare, încercați să