Highlighting Foam Strips – Benzi profesionale de păr pentru stiliști

Ați auzit de Highlighting Foam Strips pentru vopsirea părului? Dacă doriți ca salonul dumneavoastră de coafură să țină pasul cu vremurile, sunt esențiale! Marca malteză ColorCurs tocmai a lansat benzile termice de spumă care vă oferă control deplin asupra procesului de vopsire și vă impresionează clientele.

Benzile de spumă din polistiren sunt potrivite pentru toate lungimile de păr. Materialul ușor și termic este tăiat în prealabil și gata de utilizare. Spuneți adio foliei de aluminiu care arde părul și vă consumă timpul.

Luați controlul cu ColorCuts!

Aceste benzi de vopsire de calitate superioară pot eficientiza fluxul de muncă al salonului dumneavoastră. Gata cu tăierea foliei foșnitoare. Aceste benzi de spumă fără adeziv oferă aderență în contant cu produsele de vopsire. Le puteți aplica cu ușurință în păr și elimina astfel orice probleme.

Highlighting Foam Strips sunt cele mai bune accesorii de coafură create în armonie cu mediul. Sunt 80% reciclate și reciclabile. Puteți economisi bani, deaorece cele 200 de benzi măsoare 100×305 mm, fiind astfel suficiente pentru până la 800 de utilizări! După folosire, băgați-le la mașina de spălat și nu-și vor piedere calitatea superioară.

Control asupra procedurii de vopsire

Benzile estetice de spumă ColorCuts îmbunătățesc procesul multistratificat de vopsire și reduc la jumătate timpul necesar vopsirii! Calitatea superioară permite aplicarea precisă a culorii pe toată lungimea părului. Rezultatele fantastice de vopsire înaseamnă mai mulți clienți satisfăcuți.

Culorile frumoase îndeplinesc un rol suplimentar. Acestea vă pot facilita munca atunci când aplicați vopsele multiple și doriți să preveniți răspândirea acestora. Benzile unice din spumă facilitează munca angajaților dumneavoastră care vor stăpâni rapid tehnica vopsirii pe niveluri multiple.

Benzi de spumă ușoare pentru toate tipurile de păr

Benzile ColorCuts sunt confecționate dintr-un material ușor și termic. Acestea funcționează la fel de bine pe părul lung, cât și pe cel scurt. Îmbunătățesc estetica procedurii de vopsire și asigură un nivel ridicat de igienă.

Benzile din polistiren sunt extrem de adezive și durabile. Previn scurgerea produselor de vospsire din păr și nu este necesară plierea marginilor – fixează culoarea.

Highlighting Foam Strips nu au doar un aspect frumos, ci sunt și ușor de folosit și precise. Benzile sunt tăiate în prealabil și gata de utilizare. Permit circulația aerului între straturile benzilor, ceea ce minimalizează deteriorarea părului. Fiecare bandă intensifică procesul de vopsire și rămâne rece la exterior pentru maximum de confort.

Aplicarea rapidă și convenabilă, controlul deplin asupra vopsirii și lipsa riscului de deteriorare a părului – această inovație ecologică este, într-adevăr, revoluționară pentru salonul dumneavoastră. Creați stiluri la modă precum ombre, sombre, flamboyage, balayage sau șuvițe fără efort.

Rezultate fantastice, estetică ridicată și vopsire rapidă – toate datorită unicelor Highlighting Foam Strips care vor oferi succes salonului dumneavoastră!

Mai multe informații despre produsele ColorCuts pot fi găsite pe colorcuts.mt

învelișuri reutilizabile pentru vopsirea părului