Produse cosmetice și dispozitive de prevenire ciudate direct din Asia!

Cum am putea să ne creăm înfățișarea sau să ne îngrijim de corpul nostru fără unele produse de îngrijire a pielii sau produse de frumusețe? Din fericire, există o varietate imensă de produse disponibile pe piață din care să alegem și să ne îngrijim pielea, părul sau corpul. Cu toate acestea, în ultimii ani au apărut câteva produse de îngrijire și frumusețe mai „stranii” pe piață, mai precis din Asia orientală. Cu toate acestea, în ciuda unei asemenea diversități, produsele stranii de îngrijire au cele mai selecționate produse.

În primul rând, trebuie să începem cu unul dintre cele mai bizare produse cosmetic din Asia și anume masca hidratantă în miere. Așa cum sugerează și numele, aceasta mască se compune din miere, glicerină și zeamă de lămâie. Acest produs conține acizi minerali și vitamina B, care sunt considerați extra benefici pentru pielea noastră. Un alt avantaj ar fi că acestea sunt non-comedogenă și vă mențin pielea hidratată.

Un alt produs straniu din Asia sunt ghearele de îndreptare a părului. Acestea sunt disponibile în diferite contacte și dimensiuni, și sunt folosite pentru a ridica și îndrepta firele părului. Aceste produse sunt făcute din materiale precum ceramică sau metal și permit crearea unor forme și bucle unice care să dureze mai mult. Potrivit producătorilor, această tehnologie se bazează pe forța tehnologică a căldurii, care redistribuie particulele părului și creează o nouă formă.

Un alt produs straniu de îngrijire și frumusețe din Asia este așa-numita „mascară facială cu magnet”. Aceasta este de fapt un acoperire de gel transparent și moale care conține fin negre magnetice care sunt incorporate în gel. Aceste particule se atașează de piele și se presupune că ele atrag molecule de apă și mineral spre suprafața pielii, oferind o hidratare și un tratament profund.

Tot din Asia, apare și tehnologia LED pentru îngrijirea tenului. Această tehnologie folosește razele de lumină emise de LED-uri (care sunt cel mai puțin agresive dintre lumina emitată de soare) pentru a stimula producția de elastină și colagen. Aceasta oferă nevoii corpului realimentarea de oxigen, îmbunătățind astfel circulația sângelui, cu scopul de a îmbunătăți elasticitatea pielii.

În sfârșit, în ultimii ani, pe piața tehnologică, au fost lansate și alte aparate sau dispozitive stranii, pentru îngrijirea și frumusețea noastră. Foarte cunoscut în Asia, unul dintre aceste produse este brelocul cu aprindere. Acest breloc este proiectat să emită o lumină ultravioletă care să trateze sau să prevină disconfortul tenului și să combine acest tratament cu un design modern. Acesta poate fi folosit atât în casă, cât și în deplasare.

De asemenea, aparatele acustice sunt din ce în ce mai populare în rândul persoanelor care doresc să-și îngriejască tenul. Aceste dispozitive funcționează prin crearea unei vibrații ultra-subtile în piele, care încurajează producția de colagen și elastină. De asemenea, acestea sunt utile pentru a reduce ridurile, puful și petele de vârstă.

Cu toate acestea, trebuie să reamintim că aceste produse sau gadgeturi stranii din Asia, nu sunt în mod necesar dovedite a avea beneficii reale. De aceea, înainte de a alege un astfel de produs, ar fi bine să vă documentați foarte bine și să întrebați medicul înainte de a face aceste achiziții. Pentru că aceste produse pot fi destul de costisitoare, ar fi bine să citiți recenziile altora și să vă orientați către produse de îngrijire sau frumusețe care sunt cunoscute și de încredere.

În concluzie, produsele stranii de îngrijire și frumusețe din Asia sunt destul de interesante și s-au bucurat de unei popularități deosebite în ultimii ani. Acestea includ produse precum masca hidratantă în miere, ghearele de îndreptare a părului, masca facială cu magnet, tehnologia LED și brelocul cu aprindere. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un astfel de produs, este esențial să vă informați foarte bine despre eficiența lui și să vizitați un medic pentru a vă asigura că acesta nu afectează starea de sănătate a pielii. Astfel, putem profita la maximum și profitam de toate avantajele pe care aceste produse le oferă.