Ce cosmetice ar trebui ținute în frigider?

Probabil fiecare dintre noi știe cât de important este de a stoca în mod corespunzător produsele cosmetice. Produse pentru îngrijirea pielii pot fi păstrate într-o pungă de vanitatea, dulap, pe un raft de baie și chiar și într-un frigider. Uimit? Păstrarea produselor cosmetice în frigider se extinde durabilitatea lor și asigură rezultate mai eficiente. Că, pe de altă parte, influențează starea pielii noastre. Citiți mai jos, pe care produsele trebuie să vă păstrați în frigider.

De ce păstrarea produselor cosmetice în frigider este atât de important? Pentru că temperatura mai scăzută previne oxidarea substanțelor active conținute în produsele cosmetice. Ce este mai mult, contoare de coagulare și se extinde durabilitatea produsului. Mai mult decât atât, aplicarea produselor cosmetice refrigerate pe fata are proprietăți benefice: nivelurile puffiness, stimuleaza circulatia sangelui in celulele pielii, reduce cercurile intunecate din jurul ochilor. Pe care produsele cosmetice ar trebui să fie păstrate în frigider?

Produse cosmetice cu vitamina C, retinol, peptide sau acizi în compoziția lor trebuie să fie păstrate în frigider. Trebuie să le pună acolo imediat după deschidere, pentru că acest fel le împiedica în vrac de substanțe menționate. Se recomandă să se păstreze toate creme organice, naturale și ecologice în frigider, de asemenea.

Puteți păstra, de asemenea, măști de față în frigider. Produsele refrigerate aplicate pe fata vor constricția peretii vaselor de sange, pentru a stimula circulația sângelui, tonifierea și reîmprospăta pielea. Acest truc ar trebui să folosească femeile cu pielea cuperozei si predispus la iritatii ale pielii feței, gat si decolteu.

La fel ca și masaj cu cuburi de gheata are o influență benefică asupra pielii, deci va refrigerate crema ochi. temperatură scăzută va spori proprietățile sale, astfel încât acesta va regenera epiderma deteriorate, elimina echimoze, umflatura și cercurile intunecate din jurul ochilor. În plus, pielea va câștiga aspect proaspat si radiant.

Frigider este, de asemenea, un loc minunat pentru lac de unghii. Acesta va mai durabilitatea și pentru a asigura prospețimea. Există oameni care cred că lacul de unghii plasate în frigider se solidifică mai repede, devine mai gros. Ce este mai mult, la temperaturi joase face mai greu să-l distribuie pe placa de unghii.

Păstrarea apă termală în frigider este o idee bună, nu numai pentru că se extinde durabilitatea sa. ceață refrigerați va aduce alinare în zilele fierbinți de vară, calmează pielea încălzită și reîmprospăta-l, dar, de asemenea, make-up va fi de lungă durată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *