Cum să îmbunătățești rezistența pielii? Ultimune od Shiseido

Ultimune de la Shiseido are doua produse cosmetice, care susțin imunitatea pielii. Acestea sunt de putere infuzarea Concentrat și crema de ochi Concentrat Putere infuzarea ochi. Ele au fost elaborate pe baza mai multor ani de cercetare asupra sistemului autoimune a pielii.

Cosmetice Ultimune de la Shiseido sunt dedicate pentru toate tipurile de piele și femei în orice vârstă. Scopul principal al acestor produse cosmetice este de a furniza ingrediente hrănitoare adânc în structura pielii și pentru a proteja celulele pielii împotriva substanțelor nocive din lumea exterioară. De ce este atât de important? In timp ce se efectuează teste de la fabrica de Shiseido, sa descoperit că celulele pielii imunitatea scade odata cu varsta. Link-uri între ele se deteriorează, colagen și elastină nivelurile inferioare, capacitatea de regenerare a pielii scade. În același timp pielea este mult mai susceptibile de poluare, radiații solare, dar, de asemenea, la unele substanțe în produsele cosmetice, medicamente și alimente procesate.

Ser de putere infuzarea Concentrat de la Shiseido este format din ton și proprietăți de hidratare. Datorită conținutului de substanțe naturale a pielii arata mai tanara si mai frumoasa. Link-uri între celulele sunt strânge, pielea egalizat, fata ovala imbunatatit si pielea nu este de natură față de factorii externi nocivi. Ser de putere Concentrat Infusing trebuie aplicat în dimineața și seara pe pielea curată. cantitate mică este suficientă pentru aplicație. Aplica cosmetic pe obraji, frunte, nas și bărbie și se confruntă masaj într-o mișcare circulară.

Creme sub ochi Putere infuzarea Ochi Concentrat catifelează umflatura si reduce cercurile intunecate din jurul ochilor. De asemenea, reduce, de asemenea, ciori picioare, piele uscată și pete, care pot să apară după mult timp face plaja. Pielea din jurul ochilor devine mai luminos, mai hrănită și regenerat. crema de ochi Concentrat de putere infuzarea ochi de la Shiseido trebuie aplicat de două ori pe zi, imediat după Cleanse feței. Aplica cosmetice cu vârful degetelor pe pleoapa superioara si inferioara, apoi apăsați-l cu o ușoară masaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *