Un creion de sprâncene ultra-precis cu o periuță. Descoperiți Nanobrow Eyebrow Pencil!

Veți uita de sprâncenele dezordonate, fine și aproape invizibile datorită acestui produs!

Nanobrow Eyebrow Pencil a fost creat pentru a vă asigura un machiaj complet și rezistent chiar dacă aveți arcuri peticite și subțiri. Produsul subliniază frumusețea naturală a sprâncenelor voastre. Este important să le accentuați fără a exagera – sprâncenele voastre ar trebui să se potrivească cu restul feței.

Sunteți o artistă profesionistă de machiaj sau complet novice? Nanobrow Eyebrow Pencil este un produs perfect pentru oricine și pentru orice ocazie. Vă va fi ușor să definiți liniile sprâncenelor, să umpleți cavitățile și să adăugați linii similare firelor de păr – voi decideți ce tehnică de machiaj vi se potrivește cel mai bine! Rezultate? Sprâncene expresive, definite, umplute cu o culoare superbă toată ziua. 


Nanobrow Eyebrow Pencil

Produs disponibil in culori:

Nanobrow Eyebrow Pencil – recenzie

Pigmentație: Culorile și intensitatea lor sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când alegem un creion de sprâncene. Găsirea nuanței perfecte joacă un rol esențial – machiajul are un aspect foarte natural, fără a fi grotesc. Nanobrow Eyebrow Pencil este disponibil în câteva culori universale care se potrivesc atât tonurilor reci, cât și calde de frumusețe. Produsul este eficient datorită pigmentației intense.

Plumb: Produsul automatic Nanobrow Eyebrow Pencil cu vârf din plumb ultra-fin și o perie specială pentru perierea firelor de păr este întotdeauna gata de folosit – nu trebuie să-l ascuțiți ca pe alte creioane tradiționale. Definiți-vă confortabil forma sprâncenelor și adăugați fire individuale de păr fine. În plus, este perfect pentru umplerea golurilor și peticelor.

Formulă: Formula moale, cremoasă a produsului Nanobrow Eyebrow Pencil vă permite o aplicare rapidă și plăcută. Alunecă fără probleme la nivelul pielii (un plus mare în cazul pielii sensibile), lăsând un aspect final catifelat. Produsul creează un machiaj natural, dar dacă preferați un aspect mai accetuat și natural, apăsați creionul mai tare pe piele. Un creion ultra-precis de sprâncene cu o periuță. Nu se întinde și nu pătează, garantându-vă că nu este nevoie de retușări de-a lungul zilei.

Cum acționează Nanobrow Eyebrow Pencil?

  • Umple cavitățile și imperfecțiunile cu culoare și îndesește optic arcurile sprâncenelor
  • Trasează linii subțiri, imitând firele de păr reale din zona sprâncenelor
  • Vă perimite să mapați linii uniforme ale sprâncenelor
  • Asigură un machiaj durabil, de câteva ore fără pete
  • Formula catifelată este delicată la nivelul pielii

  Nanobrow Eyebrow Pencil – recenzii online

  Căutați un creion bun de sprâncene? Nu uitați să verificați recenziile online! Iată ce se spune despre Nanobrow:

  ”Sunt ȘOCATĂ – am cumpărat acest creion deja de 3 ori și abia acum scriu o recenzie 😀 Pentru mine, este mai bun decât MAC și Anastasia Beverly Hills!!” (Nicoleta, 32 de ani)

  ”Preferatul meu! Nu cred că îl voi înlocui vreodată. Înfrumusețează natural sprâncenele, nu pătează și rezistă toată ziua” (Claudia, 39 de ani)

  ”Aest creion de sprâncene are o consistență perfectă – rezistă mult timp, chiar și în zilele când mă antrenez! Machiajul meu nu a fost niciodată distrus 🙂 Avantajul său este vârful din plumb foarte subțire și periuța care facilitează aplicarea și aspectul fantastic al machiajului” (Magdalena, 26 de ani)

  ”Am descoperit acest creion de sprâncene din greșeală și l-am cumpărat de Black Friday (reduceri imense!). Are un vârf din plumb retractabil pe o parte și o periuță utilă pe cealaltă. Culoarea se potrivește sprâncenelor mele (blond închis). Am încercat numeroase produse de la alte mărci, dar nu am fost mulțumită. Cu siguranță, voi cumpăra creionul Nanobrow în viitor!” (Oana, 41 de ani).

  Nanobrow Eyebrow Pencil – de unde se poate achiziționa?

  Produsul este disponibil pe www.nanobrow.ro