Spray-ul de protecție termică de la Nanoil este un best-seller!

Sigur ați auzit de produsele de înfrumusețare de la Nanoil. Sunt printre cele mai bine vândute produse de câțiva ani. Produsele Nanoil de îngrijire a pielii și părului sunt recomandate atât de utilizatoare, cât și de experții din industria frumuseții. Recent, marca și-a extins oferta cu un produs de protecție termică a părului. Acesta a devenit foarte popular de îndată ce a fost lansat. Descoperiți-l acum!

Ce este un produs de protecție termică?

Este un produs care protejează părul împotriva efectului de deteriorare a căldurii. Este un produs esențial înainte de uscarea, îndreptarea sau ondularea părului. Un produs de protecție termică învăluie fiecare fir de păr într-o barieră protectivă care împiedică deteriorarea. În mod surprinzător, acesta oferă mult mai multe beneficii, îmbunătățind aspectul și întărind straturile profunde ale părului.

Nanoil Heat Protectant Spray – un produs pentru toate tipurile de păr

Deoarece nu uleiurile, ci apa este ingredientul său de bază, spray-ul acționează minunat la nivelul oricărui tip de păr. Indiferent dacă aveți părul ondulat, fin sau des, veți adora efectul. Mii de utilizatoare confirmă asta în recenziile și comentariile lor.

Există mai mult de o aplicare pentru acest produs, și anume, protecție solară pentru păr în timpul verii. De exemplu, îl puteți aplica pentru a proteja părul înainte de a merge la plajă. 

Nanoil Heat Protectant Spray – ce beneficii va oferi părului vostru?

Datorită proteinelor hidrolizate de mătase, spray-ul intensifică strălucirea părului pentru un efect incredibil de înfrumusețare. În plus, proteinele ajung în profunzime pentru a repara și întări părul. Polimerii incluși au rolul de a oferi protecție ridicată împotriva temperaturile de până la 430℉/220℃! Astfel, acesta este un produs multifunțional care protejează împotriva fluxului de aer fierbinte al uscătorului, dar și a plăcilor extrem de fierbinți ale dispozitivului de îndreptat părul.

Cum se aplică Nanoil Heat Protectant Spray?

Vă recomandăm să periați părul mai întâi pentru ca produsul să pătrundă în piele mai ușor. Apoi, pulverizați produsul, ținând duza la câțiva centimetrii de păr. Nu este necesat să îl aplicați la nivelul scalpului; aplicarea produsului pe lungimea părului este suficientă. Este minunat că produsul se absoarbe complet aproape imediat, fără a lăsa un strat uleios la suprafața părului. Puteți usca sau stiliza părul imediat după aplicare. Nanoil Heat Protectant Spray poate fi aplicat pe părul uscat sau umed. 

Nanoil cele mai bine spray de protecție termică

Nanoil Heat Protectant Spray – Rezumat

Nu suntem surprinse de recenziile entuziasmate. Acesta este un alt produs remarcabil lansat de Nanoil. Acționează minunat pentru toate tipurile de păr și oferă protecție eficientă împotriva căldurii. Vi-l recomandăm din toată inima! Puteți comanda spray-ul de protecție acum, vizitând www.nanoil.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *