Ce kit de laminare pentru sprâncene alegem? Trebuie să fie Nanobrow Lamination Kit!

Îți dorești sprâncene perfect sculptate, care să reziste săptămâni întregi într-o stare impecabilă? Cauți produse care să îți ofere astfel de efecte? Avem o sugestie care îți va schimba pentru totdeauna modul în care îți definești sprâncenele – setul profesional de lifting și laminare a sprâncenelor – Nanobrow Lamination Kit!

Poate că până acum ți-ai laminat sprâncenele la o cosmeticiană profesionistă sau nu te-ai ocupat niciodată de acest aspect. Fie că aventura ta cu laminarea sprâncenelor a început deja, fie că plănuiești să faci o încercare, setul de laminare a sprâncenelor de la Nanobrow garantează că poți obține rezultate fenomenale încă de la prima încercare.

Ți se pare imposibil și simți că nu ai aptitudini? Stai liniștită – setul de lifting și laminare a sprâncenelor de la Nanobrow a fost creat cu gândul la începători. În același timp, va funcționa perfect și într-un salon de înfrumusețare profesionist, dacă te specializezi zilnic în laminarea sprâncenelor.

Aceasta este o soluție unică, care permite oricărei femei să descopere o versiune complet nouă a sprâncenelor sale și care va îndrăgi efectele!

Ce înseamnă laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este un tratament de înfrumusețare care a devenit extrem de popular în ultima vreme. O mulțime de femei optează pentru el datorită rezultatelor pe termen lung. Mulțumită tratamentului de laminare a sprâncenelor, ele pot uita de machiajul zilnic al sprâncenelor și de produsele de styling, cum ar fi creioanele sau pudrele pentru sprâncene.

Procedura de laminare a sprâncenelor presupune schimbarea formei și a direcției de creștere a părului cu ajutorul unor soluții de laminare. În urma acestei proceduri, sprâncenele devin perfect sculptate și dispare orice urmă de sprâncene indisciplinate.

Datorită setului revoluționar de laminare a sprâncenelor DIY de la Nanobrow, nu mai este nevoie să îți faci programare la un specialist în sprâncene. Vei ști exact cum să-ți laminezi singură sprâncenele, chiar dacă pe moment ți se pare imposibil!

Nanobrow Lamination Kit – set laminare sprâncene

Accesează nanobrow.ro și află cât de ușoară poate fi laminarea sprâncenelor

Nanobrow Lamination Kit – beneficii

  • ➝ conține tot ce ai nevoie pentru o stilizare de lungă durată a sprâncenelor
  • ➝ vine cu recipiente numerotate pentru a se asigura că nu faci nicio greșeală
  • ➝ este perfect pentru oricine intenționează să încerce sprâncenele laminate acasă, precum și pentru profesioniști
  • ➝ te ajută să obții sprâncene perfect conturate pentru săptămâni la rând
  • conferă sprâncenelor un aspect mai dens și le face mai definite
  • ➝ oferă un efect natural, care se potrivește atât cu look-ul de zi cu zi, cât și cu machiajul pentru ocazii speciale
  • ➝ este ușor de utilizat și vine cu aplicatoare perfecționate care fac ca laminarea DIY a sprâncenelor să fie distractivă și lipsită de efort

Sunt sigure formulele de laminare a sprâncenelor din setul Nanobrow?

Da, fiecare dintre soluțiile de laminare a sprâncenelor de la Nanobrow a fost creată din ingrediente special selectate care pot fi aplicate fără griji, chiar și pe pielea sensibilă și predispusă la iritații. Aceste formule combină performanța spectaculoasă și siguranța.

În același timp, merită menționat faptul că sunt și foarte eficiente, astfel încât poți conta pe 10 tratamente de succes cu un singur kit.

Fiecare recipient are o descriere clară și un număr pe el, astfel încât nici măcar începătorii nu trebuie să își pună întrebări: cum laminezi sprâncenele? De îndată ce vei pune mâna pe formule, vei ști imediat ce trebuie să faci în continuare.

Un tutorial pas cu pas pentru laminarea sprâncenelor cu setul Nanobrow de lifting al sprâncenelor 

Laminarea sprâncenelor acasă nu trebuie să fie deloc dificilă – tot ce ai nevoie este un set bun de laminare a sprâncenelor!

Cu Nanobrow Lamination Kit, te vei descurca cu siguranță și vei observa rapid rezultatele surprinzătoare ale tratamentului.

Câți pași sunt? Cum laminezi sprâncenele acasă?

1. Începe prin a te demachia temeinic și curăță-ți zona ochilor cu un produs fără uleiuri.

2. Aplică puțin adeziv de sprâncene pe ele (o sticluță cu eticheta Brow glue) și așteaptă aproximativ 25-50 de secunde.

3. Folosește o pensulă pentru a aplica pe sprâncene o loțiune de lifting (sticluța Step 1). Nu uita să modelezi sprâncenele în forma dorită.

4. Așteaptă 5-8 minute, apoi șterge-o cu o dischetă de bumbac uscată.

5. Folosește o pensulă pentru a aplica ultima soluție ( sticluța Step 2) pe sprâncene. Așteaptă 5-8 minute. Elimină produsul cu o dischetă de bumbac umezită.

6. Gata! Iată sprâncenele tale perfect sculptate, de care te poți bucura timp de până la 6 săptămâni!

Setul de laminare a sprâncenelor de la Nanobrow – de unde îl cumperi? /dimensiuni

DE UNDE ÎL CUMPERI: Pe site-ul www.nanobrow.ro, precum și în magazinele obișnuite de cosmetice.

DIMENSIUNI: Adeziv de sprâncene (7ml / 0,24 fl oz), PasulUnu Loțiune de lifting (5ml / 0,17 fl oz), PasulDoi Fixativ (5ml / 0,17 fl oz).

Atunci când alegi Nanobrow Lamination Kit, îți asiguri o soluție convenabilă care îți poate transforma complet rutina de machiaj!

Dacă te-ai săturat să-ți machiezi sprâncenele în fiecare zi, este timpul să încerci ceva care îți poate economisi timp și te face să uiți de nevoia de a-ți verifica look-ul în oglindă!

Setul de lifting și laminare a sprâncenelor de la Nanobrow este o modalitate de a te face să te simți ca o adevărată profesionistă, iar dacă ești deja una, e opțiunea perfectă pentru a vedea zâmbete reale pe fețele clientelor tale!