Cum de a elimina machiaj fara produse cosmetice standard?

îndepărtarea make-up este un element inseparabil al curățirii de seară. Toate produsele cosmetice ar trebui să fie eliminate, astfel încât pielea a putut respira. Din păcate, multe femei folosesc produse incorecte sau freacă pielea prea intens. Efect? Iritație, puncte negre, piele uscată. Și, tot ce ai nevoie sunt produse cosmetice naturale si noua metoda de ingrijire a pielii.

Clasic make-up de ștergere

Îngrijirea pielii cu produse cosmetice naturale si metode naturale, a devenit foarte popular în ultima vreme. De ce? Deoarece produsele ecologice nu provoacă iritații ale pielii, luați o îngrijire bună a feței și mai presus de toate, provin de la Mama Natura. Desigur, fiecare regulă are o excepție. Persoanele cu pielea hipersensibilă și persoanele cu alergii trebuie să fie atent cu unele ingrediente. Dar să revenim la make-up îndepărtarea. Produse clasice de make-up de eliminare, poate provoca iritații și uscăciune. Mai mult, ele conțin, nu atât de simpatică de noi SLS, parabeni, alcool și substanțe grele și uleioase. Mai mult decât atât, frecarea energetică a pielii feței poate duce la daune, și ochi incorecte make-up de ștergere pentru pierderea genelor și slăbirea.

Care sunt metodele naturale de make-up de ștergere?

Cea mai populară metodă este OCM, care este ulei de metoda de curățare. În această metodă ne curata pielea cu uleiuri în proporțiile corecte. OCM este concentrat în principal pe eliminarea excesului de sebum si poluarea aerului de pe suprafața feței. Uleiurile dizolvă murdăria și produse cosmetice și hrănesc pielea. OCM este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Cleanse Face și make-up de ștergere cu Alep săpun este încă un alt mod bine cunoscut de ingrijire a pielii. Săpunul are ingrediente vegetale; în ciuda conține aceleași proprietăți de săpun clasice. Acest lucru cosmetic este manual și, de asemenea, recomandat pentru toate tipurile de piele. săpun de Alep ar trebui să fie și apoi cu spumă spuma creată spală fața și se clătește cu apă rece.

Asigurați-up mănușă de ștergere este foarte popular în rândul femeilor. Este acoperit cu fibre moi, care după ce le umectarea cu îndepărtarea apei make-up și poluarea aerului de pe fata. Singurul dezavantaj al mănușii este că acesta nu poate fi folosit mai apoi de două luni, iar după fiecare utilizare trebuie să fie spălate și uscate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *