cum să folosești mascara: ghid scurt

În căutarea unor gene mai lungi și mai voluminoase? Să folosești mascara drept soluție ar putea fi cea mai bună idee. Este un produs pe care mulți l-au folosit, însă nu știu cum să-l utilizeze. Norocul tău! După ce vei citi acest scurt ghid, vei fi pregătit să folosești mascara la maximum.

Prepararea

Înainte de a începe să folosești mascara, exfoliați în prealabil genele folosind o accesorie specială destinată acestui lucru. Astfel vei asigura că genele tale se vor colecta și curăța, oferind un look mai natural și frumos.

aplicarea genei

Atunci când este aplicată corect, genele oferă un volum de lungime și mai multă definire. Așadar, aplică o cantitate mică de mascara pe gene, cu ajutorul unui peria specială. Peria ta ar trebui să fie curată, deoarece orice rest de produs deja utilizat pe fardul genei poate rezulta într-o colorare neuniformă și pierderea volumului.

Începe să aplici lotiunea pe partea de jos a genei și să treci un singur strat, de la rădăcini (iniciu la aplicarea) la vârfuri (terminarea aplicării). Dacă sunt necesare mai multe straturi, atunci aplică-le în același mod până când este achiziționat volumul dorit.

Dacă dorești să obții un look mai definit, aplică genele de sus, utilizând aceiași metodă în partea de sus a genei.

Curățarea excesului de mascară

Da, în ​​unele cazuri, prea multă mascară poate fi la fel de dăunător precum prea puțină mascară. Așa lucru se întâmplă în cazul în care mascară pe care o folosești este ușor de aplicat, făcându-ți genele să se îngroaie sau se exagerat. În acest caz, utilizează un băț de bambus sau un burete pentru a curăța excesul de mascară luminos și uniform.

Alte sfaturi utile

1. Utilizează un produs de curățare a genei și apropie periuța de mascară la ea în mod regulat pentru a ușura mai bine genele.

2. Nu încerca să încovoiezi genele înainte de a le masca: masca se usucă mai repede, iar genele se vor răsuci foarte repede și se vor răspândi.

3. Este foarte important să utilizezi mascară impermeabilă pentru a preveni scurgerea și împrăștierea ei.

4. Dacă dorești să obții un volum mai mare în gene, folosește un îndreptător electric mic pentru a încălzi genele și a le fixa.

5. Dacă dorești să obții un look mai glamour și mai evidențiat,curbează genele folosind o perie specială magică.

Îndepărtarea genei

Îndepărtarea genei este poate cea mai simplă parte a procesului de machiaj. Cea mai bună metodă pentru a îndepărta mascară în mod corespunzător este utilizarea unui demachiant natural, fără alcool. Însă dacă dorești să îndepărtezi mascară de la tine acasă, poți face acest lucru folosind produse simple, precum lapte sau varianta uscată a uleiului de cocos.

Acestea fiind spuse, mascară este un produs de machiaj foarte versatil și simplu de folosit. Acest scurt ghid ți-a oferit informația de bază pentru a-ți alege și folosi cea mai bună gene de machiaj. Sperăm că instrucțiunile de mai sus îți vor light în obținerea unei gene perfecte și naturale.

Descoperă și alte produse de make-up pe care să le poți folosi pentru a obține un look complet de zi și de seară! Încearcă diferite produse și look-uri și vei descoperi cât de frumos poți arăta.