Și cum putem scăpa de pielea îngroșată de la cot și genunchi cu produse cosmetice ușor hidratante

Excesul de piele uscata, cunoscut sub numele de strat cornoase, apare când firele de păr sunt oprite de piele. În general, acestea se găsesc pe coapse și genunchi, la coude și în alte zone pe care pot fi supuse la frecventă presiune și frecare. Atunci când pielea se deshidratează, aceasta poate dezvolta zone cornoase dureroase care pot fi dificil de îndepărtat. Cu toate acestea, există câteva modalități de a îmbunătăți elasticitatea pielii prin exfoliere și hidratare. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți cum să scăpați de calibrele pe care le-ați obținut în mod natural sau prin expunerea la factorii de stres externi.

Primul și cel mai important pas este exfolierea pielii. Acest lucru îmbunătățește circulația sângelui și îmbunătățește elasticitatea și rezistența pielii. Se recomandă exfolierea pielii cu produse speciale pentru exfoliere sau, dacă preferați, cu bucăți de zahăr sau sare pe care le puteți găsi în magazine. Aceste produse și elemente sunt ușor de pregătit acasă și nu alungă pielea de pe zonele dvs. atunci când sunt aplicate. De asemenea, exfolierea poate fi făcută cu un burete sau un burete special.

Hidratarea este de asemenea un element important, deoarece reduce riscul de deshidratare și ajută la protejarea pielii împotriva factorilor de stres. Cosmeticile intense hidratante sunt una dintre cele mai bune optiuni deoarece conțin ingrediente care ajută la reducerea zonei cornoase. Uleiuri precum uleiul de măsline, de lavandă sau de muștar sunt foarte bune pentru hidratare. De asemenea, puteți găsi balsamuri hidratante sau cremă pentru tratament care ajută la îmbunătățirea elasticității pielii.

De asemenea, este important să respectați un program de exerciții obișnuite. Se recomandă exercițiile aerobice, cum ar fi alergarea, care ajută la circularea sângelui și ajută la hidratarea pielii. O dietă echilibrată este, de asemenea, recomandată cu multe vitamine, minerale și antioxidanți. Acestea ajută la exfolierea în siguranță a pielii uscate și ajută la prevenirea și reducerea în mod natural a calibrelor.

De asemenea, nu puteți uita de protecția solară. Cremele cu protecție solară pot fi folosite pentru a evita îmbătrânirea prematură a pielii. Acestea ajută la prevenirea razelor solare din producția și acumularea de straturi de celule uscate care conduc la zona cornoasă.

În cele din urmă, este important să știți că eliminarea porilor sclerozare nu ar trebui să provoace durere sau discomfort. Exfolierea regulată și folosirea produselor hidratante intense pot ajuta la eliminarea rapidă și eficientă a straturilor de celule uscate. De asemenea, hidratarea și exercițiile regulate sunt un mod excelent de a vă păstra pielea sănătoasă și să scăpați de formarea porilor sclerozi în viitor. Acestea fiind spuse, acestea sunt câteva sugestii utile de cum să scăpați de porii sclerozuți pe coude și genunchi folosind cosmetice intense cu proprietăți hidratante.