Ce trebuie să știe toate pin-up-urile despre produsele cosmetice glam retro THE BALM

Rujul mat, sezonier, machiajul strălucitor și trucurile etern îndrăgite … acestea sunt notiuni simple ce pot fi folosite pentru a descrie stilul de modă retro. Însă, astăzi, aqua crește sentimentul glam cu produse cosmetice în stil retro ale brand-ului THE BALM. Pentru toate pin-up-urile zănate, acest brand aduce împreună stilul retro, tehnica modernă și îndrăgirea pentru glam-ul vintage.

Monty Lindstrom și Marissa Shipman au fondat brand-ul THE BALM în 2004. Acest duo de indivizi creativi s-a inspirat din stilul retro-vintage pentru a crea produse cosmetice profesionale de înaltă calitate. Au realizat că produsele cosmetice s-au schimbat și, în același timp, au creat produse ce vor schimba modul în care femeile se simt și arată. Marissa și Monty au creat un brand modern, dar cu rădăcini în cultura retro-vintage: THE BALM.

Gama THE BALM

Gama de produse THE BALM include tot ceea ce ține de machiajul de epocă. Acestea vin cu o gamă de texturi și culori care vin împreună pentru a face produse cosmetice ce se apropie de tradiția vintage, într-un mod modern. Printre produsele THE BALM se numără, rujul cu ulei de avocado, prezentat în diverse nuanțe de roz și căprui, fondul de ten cu ulei de karité ce creează un look natural, farduri ce subliniază trăsăturile feței, și blaturile de buze, care vin împreună cu nuanțe uimitoare.

În plus, această gamă vine cu produse excelente pentru a-ți îmbunătăți tot look-ul. Acestea includ, sprâncenele cu păr de sprâncene, creionul pentru conturarea ochilor perfect, mascara și diferite umbre de machiaj – cum ar fi umbrele de ochi care se potrivesc cu nuanțele de buze a rujului THE BALM. Aproape orice machiaj de epocă pe care ți-l poți imagina, îl vei găsi într-o gamă de produse THE BALM.

Ce face ca THE BALM să fie unic?

THE BALM este unic în lumea produselor cosmetice retro-vintage, pentru că oferă atât produse de înaltă calitate și eficiente, cât și un aspect retro vintage. De asemenea, fiecare produs THE BALM conține un amestec unic de uleiuri naturale, ce hrănesc pielea și un parfum specific ce te înduplecă cu fiecare aplicare. Proprietățile produsului sunt concepute pentru a corespunde nevoilor pielii și preferințelor tale. Aceasta înseamnă că produsele THE BALM ajută de fapt la menținerea unei piei sănătoase și frumoase.

Cum putem folosi produsele THE BALM?

Fie că este vorba de produse THE BALM sau de alte produse cosmetice vintage, modul în care produsele sunt aplicate este esențial pentru un look perfect. Mai întâi, un foarte bun instrument de aplicare, burețelul, trebuie să însoțească orice cosmetice și machiaj. Această suprafață moale împrăștie uniform produsele cosmetice și previn apariția de linii sau pete sau alte erori. Acest lucru este deosebit de important pentru produsele cosmetice vintage, care au un aspect aproape perfect.

În plus, pentru produse produse THE BALM, aceste tehnici moderne de aplicare vin și cu tehnici vintage. Cele mai populare trucuri vintage include aplicarea fondului de ten și a rujului în același timp folosind același burețel, pentru a obține un aspect de uniformitate în machiaj. Cele mai populare tendințe din domeniul produselor cosmetice pin-up-ului înclină spre această tehnică „double duty”. De asemenea, o linie fină între ruj și fardul de obraz te poate aduce înapoi în anii ’50. Această denaturare a ridurilor sau a liniilor buzelor este absolut o necesitate în această cultură pin-up.

Trucurile tale THE BALM

Trucurile tale THE BALM te vor transforma într-o adevărată pin-up girl. Acestea sunt momentele de inspirație ale acestei culturi vintage, fie că pot fi folosite pentru a crea pomeți duși, maiestuoși, rotuni și înfloriți, sau pentru a crea cea mai apropiată duzină de nuanțe vintage. Cu produsele THE BALM, și cu aceste trucuri vintage, orice pinup poate îmbrățișa stilul și simțul glam-ului vintage.

În plus, produsele THE BALM sunt foarte bune pentru îngrijirea pielii. Acestea conțin în general o gamă largă de uleiuri naturale și extrate de plante pure, cele mai potrivite fiind uleiuri de avocado și karité. Acestea contribuie la îmbunătățirea elasticității pielii, precum și la reducerea ridurilor și a liniilor fine.

Concluzie

În concluzie, produsele cosmetice vintage sunt încă preferate și îndrăgite de mulți. THE BALM este un brand foarte bun pentru cei care doresc să obțină un look glam-ului retro, dar făr