Cum să-ți dai seama de compoziția cosmeticelor?

În mod contrar compoziției de aparențe cosmetice „, nu este greu. Trebuie doar să-și amintească câteva reguli simple. Dupa cum se va dovedi mai târziu nume, chiar lungi latine nu va fi o mare problemă. Și încă un lucru, amintiți-vă că produce sunt obligați să enumera toate substanțele conținute în produs, chiar și cele care nu sunt atât de populare, cum ar fi parabenii.

Înainte de a continua cu veți compoziții de lectură, trebuie să știți aceste cinci reguli simple. În primul rând, foarte importantă este secvența în care sunt enumerate ingrediente. La început INCI sunt acelea care este cea mai mare concentrație în cosmetice. La final sunt acelea care concentrarea este cea mai scăzută. În al doilea rând, toate ingredientele menționate după arome (parfum) au fost folosite în cantități de urme, care, desigur, nu înseamnă că nu vor provoca iritații ale pielii. Chiar și substanța de la sfârșitul compoziției poate sensibiliza. În al treilea rând, cele mai bune produse cosmetice sunt cele care au cel mai mic număr de ingrediente, și chiar mai bine dacă aceste ingrediente sunt vegetale. Încercați și să aleagă produse cosmetice în compoziția care sunt ingredientele cu care sunteți familiarizat.

Alte două reguli se referă la ingrediente dorite (cu excepția cazului) și cele care pot provoca iritații ale pielii (colmatare) În primul grup, avem:. Uleiuri vegetale (cu excepția uleiului mineral, sau așa-numita ceară de parafină ), extracte vegetale și plante, emolienți (lanolină, unt de Shea, ceara de albine, ceara de parafină), hidratare ingrediente (glicerină, miere, aloe vera, zahăr), antioxidanți (vitaminele C, E, A, B3 si co-enzima Q10), proteine (matase, keratină, ovăz și proteine de grâu), ingrediente calmante iritatii ale pielii (alantoină, pantenol, Arnica montana). În al doilea grup avem: detergenti (SLS), conservanți (parabeni), arome și alcool.

Cunoscând regulile de mai sus de lectură compoziția produselor cosmetice, puteți merge mai departe și vizita un chimist. Cu siguranță, veți alege produse care vor satisface așteptările dumneavoastră și va avea grijă de pielea ta. Citiți compoziția îndeaproape și nimic nu te va surprinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *