Kituri de lifting și laminare pentru gene – cum să-l alegi pe cel mai bun? Clasament

Genele tale nu sunt suficient de curbate și ridicate și au nevoie de îngrijire? Chiar și în aceste condiții, îți poți pune genele în valoare dacă folosești tratamentele potrivite. Acesta este motivul pentru care liftingul și laminarea genelor devin din ce în ce mai populare în saloanele de înfrumusețare. Ce sunt aceste tratamente? În ce constă laminarea genelor, cât durează și poate fi făcută acasă? Următorul clasament descrie kiturile care îți vor ușura munca.

Liftingul și laminarea genelor – ce sunt și de ce să le încerci?

A investi în înfățișarea ta aduce stimă de sine crescută și bună dispoziție, așa că nu e cazul să economisești în privința acestor lucruri. Este posibil însă să găsești soluții mai rentabile decât o programare la cosmeticiană. Fă cunoștință cu tratamentul de lifting și laminare pentru gene. Ce presupune? Nu trebuie să îți pui toată încrederea doar în tehnicienii de gene profesioniști. Acest tratamente poate fi efectuate la fel de bine și la tine acasă.

Un lifting de gene le ridică, le curbează și le alungește. Poate fi făcut acasă cu un kit special de lifting de gene. Procesul constă în mai mulți pași care trebuie urmați cu precizie, dar după puțină practică folosind tutoriale online, îl poți efectua singură cu succes.

Tratamentul acesta este deseori însoțit de laminare. Ce este laminarea genelor? Aceasta presupune hidratarea genelor cu ajutorul unor formule speciale. Rezultatul constă în gene mai groase, mai lungi și mai strălucitoare.

În urma laminării, genele tale îți vor da mai multă încrederea în tine. De asemenea, îți fac viața de zi cu zi mai ușoară, deoarece rimelul stă mai bine pe ele.

Este recomandat să îți rezervi aproximativ o oră pentru întregul tratament. E suficient timp chiar și pentru cineva care abia începe să aibă grijă de genele sale pe cont propriu. Doar de atât de puțin timp e nevoie ca să te bucuri de gene ridicate până la 8 săptămâni.

Kituri de lifting pentru gene – clasament cu seturi de încredere

Pentru a face un lifting și o laminare a genelor de una singură acasă, trebuie, bineînțeles, să îți cumperi un kit potrivit. Este mai convenabil decât să comanzi fiecare produs separat. Dacă urmează să-ți cumperi primul tău kit de laminare a genelor, acest clasament va fi extrem de util. Include seturi potrivite pentru femeile dornice să-și îngrijească genele și să le stilizeze cât mai convenabil cu putință.

1. Kit de lifting și laminare pentru gene Nanolash

nanolash lash lift kit

Laminarea genelor acasă cu rezultate care durează până la 8 săptămâni? Da, se poate. Este exact ce promite kitul profesional de laminare a genelor – Lash Lift Kit – oferit de brandul Nanolash.

Un aspect important este faptul că vorbim de un produs complet și cu un bun raport calitate-preț.

Optând pentru acest kit, primești toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru a efectua liftingul și laminarea genelor.

Poți realiza până la 10 astfel de aplicări deoarece kitul include:

  • 10 pliculețe de activator,
  • 10 pliculețe de neutralizator,
  • 10 pliculețe de booster cu keratină,
  • Lash Lift Glue – folosit pentru a fixa benzile pe pleoapele superioare
  • 3 perechi de benzi din silicon,
  • 3 piepteni pentru gene.

Laminarea este extrem de simplă și poate fi făcută chiar și de persoanele fără experiență anterioară. Efectele sunt impresionante întrucât, în urma aplicării genele, genele sunt vizibil curbate și ridicate, capătă mai mult luciu și arată mai groase. Astfel, rama ochilor tăi reușește să îți sublinieze perfect privirea și să îi dea profunzime.

Producătorul setului garantează, de asemenea, o formulă excelentă pentru fiecare produs în parte. Fiecare include o multitudine de substanțe nutritive care contribuie la îmbunătățirea stării genelor. Datorită keratinei, lanolinei, argininei, uleiurilor de avocado și de semințe de struguri, precum și a pantenolului și mătăsii, genele sunt într-o stare mult mai bună. Kitul vine într-un ambalaj frumos, modern, și ar putea fi cadoul perfect.

2. RefectoCil Eyelash Lift

13 minute sunt suficiente pentru un lifting de gene la domiciliu. Kitul RefectoCil Eyelash Lift îndrăznește să demonstreze acest lucru. Totul datorită formulei unice a soluțiilor incluse. Soluțiile pentru liftingul și laminarea genelor sunt concepute astfel încât în doar un sfert de oră să obții efecte care durează 6 săptămâni.

Kitul include produsele necesare, alături de trei perechi de benzi silicon, o sticlă cu lipici și un aplicator special. Producătorul oferă, de asemenea, două boluri mici și două pensule practice. Toate acestea permit ca efectuarea tratamentului să fie ușoară și plăcută. Ca bonus, produsele vin într-o geantă de machiaj elegantă.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Miya Lash pune la dispoziție un set complet de lifting și laminare pentru gene pe care îl poți folosi acasă. Keratin Lash Lift Kit conține o gamă de accesorii utile și produse cu ingrediente benefice pentru firele delicate de păr. Printre alte ingrediente, enumerăm conținutul bogat în keratină care hrănește perfect genele și le conferă un aspect minunat.

Rezultatele obținute cu acest kit se mențin până la 6 săptămâni. Performanța sa este sporită de produsele speciale și de accesoriile atent selectate. Producătorul furnizează în cadrul setului perii pentru laminare, un instrument profesional de lifting, benzi de silicon și plasturi pentru ochi.

4. Kit pentru laminarea sprâncenelor și liftingul genelor – Protein Reconstruction System Zola

Un kit pentru liftingul genelor acasă nu trebuie să includă întotdeauna accesorii profesionale. Cel puțin aceasta este abordarea brandului Zola, care aduce cu sine Brow&Lash Protein Reconstruction System. Este un set foarte simplu destinat liftingului și laminării genelor la domiciliu. Producătorul a renunțat la toate accesoriile suplimentare, de exemplu, perii, bigudiuri din silicon pentru gene și alte instrumente. În schimb, propune o abordare conform căreia liftingul de gene se face într-un mod similar cu folosirea rimelului.

Ce include Brow&Lash Protein Reconstruction System? Kitul constă în doar trei formule. Fiecare dintre ele are un nume și un număr pe ea, reprezentând ordinea în care trebuie aplicată. Formulele pe care le ai la dispoziție sunt Protein Strong Lifting, Protein Fixer și, respectiv, Protein Care.

Dacă decizi să îți ridici și laminezi genele cu acest kit, e posibil să nu ai parte de efecte la fel de spectaculoase ca în cazul kiturilor profesionale. Totuși, este o alegere bună pentru femeile care nu vor să apeleze la tratamente complicate care implică folosirea benzilor de silicon.

5. Fleeky Lashlift Kit

O privire incredibilă la îndemâna oricui indiferent de buget. Setul de la Fleeky este unul dintre cele mai ieftine kituri de lifting și laminare pentru gene. Cu toate astea, produsul atribuie prețul scăzut numărului mic de tratamente posibile. Poți efectua doar între 2 și 4 tratamente. Pentru unii, acest lucru este suficient. Setul este format din soluții de lifting și laminare, două perechi de benzi de silicon, patru instrumente de aplicare și doi piepteni.

Toate produsele incluse în Fleeky Lashlift Kit sunt vegane și nu sunt testate pe animale. Setul este comercializat într-o frumoasă cutie roz, fiind astfel o idee excelentă de cadou.

6. Kit de lifting pentru gene Thuya

Sună interesant un kit 2 în 1? Brandul Thuya prezintă un kit de lifting pentru gene și sprâncene, așa că beneficiezi de două tratamente diferite într-un singur produs. Setul este format din trei produse: gel pentru permanent, cremă pentru neutralizare și un adeziv special. Fiecare dintre ele vine într-o sticluță sau un tub de 15 mililitri. De asemenea, sunt incluse un bețișor din lemn și o pereche de benzi de silicon. Cu toate acestea, trebuie precizat că nu există multe accesorii.

Conform afirmațiilor producătorului, gelul permanent și neutralizatorul pot fi folosite și pentru liftingul și laminarea sprâncenelor. Datorită acidului tioglicolic, setul va contribui rapid la îmblânzirea sprâncenelor greu de stăpânit. Se pune însă la îndoială posibilitatea ca formulele individuale să își păstreze proprietățile pentru o perioadă lungă de timp, având în vedere că nu vin în pliculețe individuale.

7. Elleebana Lash Lift – kit lifting de gene pentru începători

Kitul cuprinzător pentru laminarea genelor acasă Elleebana Lash Lift se remarcă din mai multe puncte de vedere. În primul rând, permite între 15 și 60 de tratamente. O asemenea cifră face ca produsul să fie perfect ca set profesional de lifting de gene pentru cosmeticiene.

Numărul mare de utilizări posibile se datorează faptului că fiecare dintre cele 15 perechi de pliculețe permite 4 tratamente. Cu toate astea, dacă tratamentele nu sunt efectuate într-un interval scurt de timp, produsul nu va mai putea fi utilizat în continuare și va fi necesară deschiderea unui nou plic. Prin urmare, kitul asigură mai degrabă 15 aplicări acasă, și nu 60, deoarece nu poți face decât un singur tratament odată.

Elleebana Lash Lift se deosebește, de asemenea, prin prețul său ridicat. Este într-adevăr mai scump în comparație cu alte kituri de lifting și laminare pentru gene pentru uz casnic. De aceea, probabil nu e o alegere bună dacă efectuezi tratamentul ocazional doar pe tine, o dată la 8 săptămâni.

Cum faci un lifting de gene pas cu pas în propria baie?

Efectuarea unui lifting de gene la domiciliu este un proces mult mai simplu decât îți imaginezi. Într-adevăr, nu multe persoane îl vor putea face la fel de bine ca o cosmeticiană profesionistă din prima încercare. Însă poți ajunge suficient de pricepută încât să obții rezultate satisfăcătoare și să nu mai ai nevoie de alte programări la un profesionist.

Înainte să începi laminarea genelor, e important să ai kitul tău de laminare DIY la îndemână și să te asiguri că ajungi cu ușurință la toate produsele și accesoriile necesare. Primul pas al procesului este să cureți bine genele deoarece firele de păr și pleoapele pot să poarte diverse reziduuri de machiaj și de îngrijire a tenului. Pentru a curăța eficient genele, se recomandă utilizarea unui șampon special de gene și sprâncene și a unui demachiant care nu conține uleiuri. Acest lucru va face ca tratamentul să fie mai eficient și va pregăti genele în vederea laminării.

Următorul pas este sa îți pui benzile din silicon pe pleoape. Acestea sunt de obicei disponibile în 3 mărimi. Alege-o pe cea potrivită pentru lungimea genelor tale și pentru tipul de curbură dorit. În cazul în care benzile sunt prea late, majoritatea producătorilor îți dau posibilitatea să le tai. Important este că benzile din silicon pot fi refolosite, unele dintre ele rezistând până la 100 de tratamente.

Trebuie să aplici un adeziv dedicat pe benzi. Cel mai simplu este să îl aplici folosind o pensulă și apoi să piepteni ușor și să separi genele pe suprafața benzii. Încearcă să faci acest lucru cu precizie. Acum este momentul pentru liftingul și laminarea efectivă a genelor. Genele trebuie să fie tratate acum cu diverse produse. Fiecare kit pentru laminarea genelor acasă include, de regulă, două-trei produse, fără a pune la socoteală adezivul. Fiecare dintre ele trebuie aplicat corespunzător și apoi îndepărtat cu delicatețe, de preferință folosind o dischetă de bumbac umedă. Informațiile privind durata de menținere a formulelor pe gene sunt de obicei furnizate de producător în kit, împreună cu instrucțiunile detaliate de utilizare.

În acest punct, tratamentul este aproape gata. Tot ce rămâne de făcut e să dai jos cu grijă benzile din silicon de pe pleoape. Pentru a intensifica efectul, poți peria ușor genele. După acest tratament, genele vor fi puternic curbate, ridicate de la rădăcină și, cel mai important, perfect hidratate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *