! Coafuri încâlcite: întâlniți cea mai bună coafură!

Acum mai mult ca niciodata, femeile adopta stiluri de coafura personalizate pentru a se potrivi cerintelor si gusturilor lor. Femeile care isi accentueaza volumul parului cârliontat si obtin look-uri spectaculoase cu numeroase tunsori diferite.

Atunci când vine vorba despre coafuri cârlionțate, popularitatea aceasta este fără îndoială evidentă și merită cu adevărat!

Tipuri de par incretit

Parul cârlionțat se referă de obicei la parul ondulat sau buclat care nu este drept. Există și par.” Acestea includ rulouri, caracatițe, bucle și onduleuri. Acestea se poate pregati astfel încât parul să se simtă bine, să arate frumos și să reziste și pe parcursul zilelor. Pentru a alege cea mai bună coafură pentru părul dumneavoastră ondulat, este important să știți care este tipul de păr.

Tipuri de par cârlionțat

Există patru tipuri principale de par cârlionțat, în funcție de caracteristicile de modelare și densitatea firului de păr.

  • Părul ondulat. Acesta este varianta mai ușoară de par cârlionțat și se caracterizează prin onduleuri și suvite ondulate mult mai relaxate. Buclele au tendința de a se depărta și se pot repeta și dezvolta pe parcursul zilei.

  • Părul încâlcit. Acesta se caracterizează prin bucle mici și strânse, care necesită îngrijire specială pentru a se preveni deteriorarea și degradarea.

  • Părul biciuș. Acest tip de păr se caracterizează printr-o densitate crescută a firelor de păr, ceea ce face ca buclele să fie strânse și profunde. Unii oameni pot avea bucle mai strânse în anumite zone ale capului.

  • Părul dens. Acesta se caracterizează prin densitate mare și solzi strânși. Este mai dificil de îngrijit decât alte tipuri de păr cârlionțat, dar dacă este hrănit adecvat poate arăta îngrijit și sănătos.

Cele mai bune coafuri pentru parul cârlionțat

Cea mai bună coafură pentru parul dvs. cârlionțat depinde de tipul de păr pe care îl aveți. Pentru un păr ondulat, dintre cele mai create și mai populare sunt semi-deformarea cu biciuș, bunua cu cârlionțe, trenă laterală, semi-Deformarea cu rulou și topoarul lăsat.

  • Semi-deformarea cu biciuș este cea mai bună coafură pentru părul ondulat. Acest lucru se face prin biciuirea și rotirea ondulațiilor pentru a lăsa spatele mai scurt și părul din față mai lung. Acest lucru poate oferi volum și un look sexy.
  • Bunica cu ciocolată este un alt stil popular de par cârlionțat. Pentru a obține această coafură, părul se va lega pe laterale și din mijloc înainte de a fi împletit într-o codiță. Această coafură oferă un aspect elegant și modern.
  • Trena laterala este un alt stil populat de par cârliontat pe care il poti obtine prin legarea parului pe o parte si apoi prins inapoi intr-un coc. Cu toate acestea, dacă preferi un look mai elegant, ar putea fi o idee buna sa folosesti bentite de par sau clame pentru a tine cocul.
  • Semi-deformarea cu rulou este, de asemenea, un stil popular creat prin ruperea buclelor cu ajutorul unui ondulator sau a unei panglici ondulate. Această coafură este perfectă pentru cei care doresc să obțină volum și adăugare de bucle.
  • Salopeta lăsată este un stil cool și relaxat care se obține prin împletirea șuvițelor mai lungi. Acest lucru poate fi creat și mai ușor prin utilizarea de produse de styling pentru a le menține în formă în timp ce se usucă.

Cum se întreține parul cârlionțat?

Parul cârlionțat necesită o îngrijire specială și percentile în plus pentru a se menține sănătos și arătând frumos. Ingrijirea corectă a parului cârlionțat începe cu sortarea produselor de îngrijire a parului care ajută la preluarea parului cârlionțat, precum și prevenirea uscării și căderii firelor de păr. Unele produse pe care le poți folosi include produse hidratante, produse destinate stilizării și protecției termice, precum și produse destinate întăririi și hrănirii firelor de păr.

Un alt factor important în îngrijirea parului cârlionțat este șamponul. Parul cârlionțat este mult mai predispus la uscare decât alte tipuri de par și, prin urmare, este important să se folosească un șampon hidratant și nutritiv. Există, de asemenea, produse speciale concepute pentru a creș