Cum sa aplici fondul de ten pentru un machiaj perfect? Sfaturile mele testate și încercate privind machiajul

Ai încercat vreodată să te îmbraci și să ieși în lume cu noi look-uri de machiaj și să te simți mai încrezător și frumos? Dacă da, atunci ai probabil încercat să aplici fondul de ten. Eu sunt un mare fan al fondului de ten și l-am folosit pe fața mea cu ani în urmă pentru a obține în mod natural o piele mai frumoasă și mai armonioasă. Fie că alegi să folosești un fond de ten lichid sau unul în pudră, fondul de ten poate ajuta la ascunderea cicatricilor și a imperfecțiunilor și poate crea un efect de iluminare și estompare a tonului pielii. Cu toate acestea, dacă nu aplici corect fondul de ten, efectele pot fi pierdute.

Deoarece este o sarcină destul de complicată de a aplica corect fondul de ten, mi-am dorit să compart diferitele mele trucuri și sfaturi cu privire la cum să aplici corect fondul de ten pentru un aspect fără cusur. Așadar, în acest articol vei afla cum să aplici fondul de ten și cum să obții o acoperire naturală și catifelată care arată bine și se simte bine. În plus, vei învăța diferite trucuri pentru a aplica fondul de ten corect pentru a obține cea mai bună acoperire și pentru a te asigura că machiajul tău rezistă toată ziua.

Pielea ta

Cel mai important lucru pe care îl poți face înainte de a aplica fondul de ten este să ai grijă de pielea ta și să înveți tipul tău de piele. Unii oameni au tenul uscat în timp ce alții au tenul gras sau mixt. Acest lucru va ajuta la determinarea tipului de fond de ten pe care îl vei folosi, care va contribui la nivelul de acoperire și la produsele care ți se potrivesc bine. Cel mai bine este să faci o vară a tenului atunci când determini tipul tău de ten.

Dacă ai tenul uscat, cel mai bine este să aplici o pudră matifiantă pe față înainte de a aplica fondul de ten. Acest lucru va elimina urmele de sebum de pe față, va preveni acumularea sebumului între brâie și fondul de ten. Dacă ai tenul gras, este recomandat să aplici întotdeauna un fond de ten lichid pentru a rezolva această problemă. În cazul în care tenul tău este mixt, un fond de ten lichid este și el recomandat.

Alegerea unui fond de ten

Înainte de a alege fondul de ten, ar trebui să iei în considerareți produsele menite să corecteze imperfecțiunile pe care vreați să le acoperiț. De exemplu, dacă aveți imperfecțiuni mai grave pe față, încearcați să aplicați un fond de ten cu acoperire foarte mare. Acest tip de fond de ten va ascunde toate imperfecțiunile mai vizibile, precum cicatricile sau petele. Un alt lucru de luat în considerare atunci când alegi un fond de ten este forma feței. Dacă ai fața rotundă, ar trebui să alegi un fond de ten compact sau o pudră pentru a face fața să pară mai lungă. Dacă aveți fața ovală sau dreptunghiulară, atunci puteti folosi orice tip de fond de ten pentru a obține rezultatele dorite.

Un alt lucru de luat în considerare atunci când alegi fondul de ten este cum se potrivește cu nuanța pielii tale. Este important să crezi nuanța pielii tale, astfel încât să poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu tenul tău și sa se potrivească cu nuanța ta naturala. Există numeroase nuanțe de fond de ten pe piață de astăzi și ar trebui să le încercați pe toate pentru a decide ce teaspoon cuadru

Trucuri atunci când aplici fond de ten

Atunci când începi să aplici fondul de ten, ar trebui să folosești o perie sau o pensulă curată pentru a aplica fondul de ten. Este de dorit să folosiți peria în modul corect și să porniți dintr-un singur punct și să vă mișcați în sus spre linia părului, apoi puneți fondul de ten uniform. Un alt truc pe care îl poți folosi pentru a obține cea mai bună acoperire este să înveți să folosești produsele subtile și corective pentru a uniformiza nuanța pielii și veti avea un look uniform și natural. Acestea ar putea fi și ingrediente precum amestecuri de albire pentru a uniformiza nuanța pielii.

Aplicarea corectă a fondului de ten

Este foarte important să ne asigurăm că aplicăm fondul de ten corect și conform a ceea ce este necesar. Ne asigurăm că avem produsele necesare și vor fi create un look frumos și natural. Pentru început, ar trebui să aveți curățătorul și exfoliantul potrivite și să le folosiți în