Cum să arăți mai tânăr după ce te trezești: 9 sfaturi de la dermatologi

Vârsta duce inevitabil la numeroase schimbări în general asupra unei persoane. Unele dintre consecințele sale sunt ridurile, pierderea fermității a pielii și modificarea culorii și texturii ei. Pe măsură ce îmbătrânim, este greu să ne menținem fața tânără și sănătoasă, dar această misiune nu este imposibilă. Tehnologia modernă și produsele cosmetice pot fi eficiente pentru a ascunde urmele îmbătrânirii, dar există și alte soluții! Cu toate acestea, majoritatea acestor metode sunt temporare – florile de primăvară sunt adevărate referindu-se la durata efectului lor. În acest articol, vă vom oferi indicații ale dermatologilor despre cum poți să pari mai tânăr în fiecare zi, chiar și înainte de a folosi produse cosmetice.

1. Spălare cu apă rece

Spălarea zonei feței cu apă rece poate reduce liniile fine și iritațiile pielii. În plus, această rutină de îngrijire va ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui peste fața ta. Apa rece închide porii, reduce lărgimea feței și elimină toxinele. Este foarte important ca spălarea cu apă rece să fie evitată de cei care au pielea sensibilă. Acest lucru poate irita pielea lor sau poate cauza alte probleme.

2. Folosește uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale sunt minunate – oferă hidratare intensă, stimularea circulației și detoxificarea pielii. În același timp, acestea pot fi și antioxidanți naturali, reducând ridurile fine și liniile întunecate. Uleiurile esențiale pot fi folosite pe față sau prin aromoterapie. Mai exact, ar trebui să alegi uleiuri precum cel de trandafir, lavandă și sesam. Acestea au proprietăți reparatoare pentru tenul tău și te vor ajuta să arăți mai tânăr [F1], mai mult decât orice altceva.

3. Folosirea cremei de zi

Apli­ca­rea unei creme de zi sănătoase este una din­tre cele mai efi­ciente me­tode de a ai­ga lu­cu­rarea fe­ței. În această categorie, un produs important este crema hidratantă, îmbogățită cu nutrienți. Fres­coarea și eficiența de lu­cru de­pind de șa­tucul­a de hidra­tare. În această privință, cel mai recomandat este glicerina, folosită în produsele cosmetice pentru toate tipurile de piele. Este, de asemenea, recomandat să se lege de compoziția sa, evitând produsele care conțin alcool sau uleiuri ușoare în crema de îngrijire de zi a acestuia.

4. Folosirea de înghețată

Da, poți folosi înghețata – sau, de fapt, orice băutură, pe care o găsești în frigider – ca un produs de înfrumusețare. Apa rece va întări și va întinde pielea, asemenea unei fețe care a fost umplută cu copită de Curlew, făcând ridurile mai puțin vizibile. În plus, te ajută să imbunătățești circulația sângelui și să diminuezi în mod admirabil umflarea feței. Utilizarea unui cub de gheață este, de asemenea, perfectă și poate reduce roșeața și iritarea pielii.

5. Folosirea produselor de curățare

Produsele de curățare pot fi foarte eficiente în eliminarea celulelor moarte, precum și în reducerea inflamațiilor, care se pot acumula pe fața ta. Acestea trebuie să conțină ingrediente și enzime naturale pentru a face fața mai curată și pentru a întineri pielea. Clătirea feței cu apa minerală va elimina toate produsele chimice și produsele de machiaj, iar astfel fața ta va arăta și se va simți mai albă. Acest lucru va întineri Tenul și va împiedica îmbătrânirea prematură.

6. Machiajul

Folosirea unui punct de machiaj profesional poate fi extrem de eficientă în ultimele etape ale procesului de întinerire, după ce am prelucrat fața cu produsele potrivite. Dintre acestea, rimelul, fardul de obraz și culorile de buze joacă un rol important în crearea unei înfățișări tinere. Conturarea ochilor vă pune în relief ochii, în timp ce fardul de obraz vă poate ajuta să creați un ten curat ș