Machiajul nu poate niciodată sp fie perfect fără ruj

Machiajul nu poate niciodată sp fie perfect fără ruj. Brandul Pierre Rene știe această regulă foarte bine și de aceea au creat aceste rujuri uimitoare: Slim Ruj bogat și subțire Ruj moale. Colectia cuprinde 23 de nuanțe, astfel încât fiecare dintre noi ar putea găsi culoarea ei excepțională și perfectă. Să vedem ce rujurile Pierre Rene sunt ca.

Slim Ruj de buze bogat de la Pierre Rene dă jumătate finisaj mat. Rujurile sunt foarte pigmentate si rezistent la apa. Ele asigură o culoare intensă, efect de lungă durată și de acoperire perfectă. Acest cosmetic trebuie aplicat în două straturi cu ajutorul periei. Ruj subțire bogat are roșu, piersic, maro și culori mure. Cu toate acestea, Slim Ruj de buze moi hidratează și buze de netezire. Acesta protejează în plus buzele delicat pielea de uscare și radiația solară. Ruj subțire moale are textură cremoasă și miros subtil. Produsele cosmetice din această colecție ar trebui să fie aplicat în două straturi cu o perie subțire. Ruj subțire Soft are nuanțe de nud, rosu si roz; fiecare dintre ele cu brocart.

Slim Ruj de buze bogat și subțire Ruj moale de la Pierre Rene au flacoane negre cu capac transparent. Stick-ul vine atunci când răsucim de bază neagră a flaconului. Se taie la un stick unghi face ca buzele make-up mult mai ușor, pentru că putem adapta la forma buzelor noastre Rujurile din această colecție conține ingrediente naturale: Mică, siliciu, oxid de fier, hidratare și înmuiere ceară și uleiuri vegetale. În componența lor, vom găsi, de asemenea, parabeni, parafină lichidă, alcool și arome.

Ce să fac dacă vrem Pierre Rene rujul sa dureze mai mult si arata mai bine? Trebuie să ne pregătim buzele pielii noastre. Pentru a face acest lucru trebuie să facem exfoliant de zahăr. O linguriță de zahăr se amestecă cu o linguriță de miere. Acest amestec a se exfolia celulele moarte ale pielii, hidratează și hrănesc pielea. Acum putem aplica balsam de buze, iar atunci când absoarbe – Pierre Rene ruj. În cazul în care vrem să extindem durabilitatea produselor cosmetice, atunci ar trebui să pună un țesut împotriva buze și se aplică mate sau pudră transparentă. Chiar inainte de aplicarea Slim & ruj bogați; Moale, vă puteți acoperi buzele cu fundație sau de make-up de bază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *