Inspiratie de make-up de la celebrităţi

Celebrity makeup inspiration

In lumea frumuseții, nu există o sursa mai bogată de inspirație decât covorul roșu și scena globală a celebritaților. Acestea ne oferă deseori o privire detaliată asupra celor mai recente look-uri ale artistilor și ne pot inspira cu noi modalități de aplicare a machiajului.

1. Kim Kardashian – Machiaj Accentuat pe ochi

Kim Kardashian makeup

O influentă majoră în lumea frumuseții, Kim este cunoscută pentru abilitatea sa de a arăta întotdeauna perfectă. Unul dintre look-urile sale cele mai iconice este un machiaj al ochilor accentuat, care este perfect pentru a atrage atenția asupra ochilor frumoși. Ca să începi, vei avea nevoie de o bază neutrală declorată în pliurile ochiului, după care adaugi o culoare mai închisă în colțurile exterioare ale ochilor. Folosește un rimel și eventuale gene false pentru a adăuga drame și, în final, o persecuție subțire de tuș lichid.

2. Rihanna – Machiaj Accentuat pe buze

Rihanna makeup

Rihanna este cunoscută pentru a-și asuma riscuri cu machiajul și să nu se teamă să experimenteze cu culori puternice. Unul dintre look-urile sale semnătură este un machiaj accentuat pe buze. Acest lucru este realizat prin aplicarea unui ruj puternic pe buze, cu restul machiajului păstrat destul de subtil. Pentru aceasta, ai nevoie de un ruj cremos cu o culoare puternică. O culoare populară pe care o folosește Rihanna este un roșu aprins sau chiar unele nuanțe de albastru sau violet.

3. Kendall Jenner – Machiaj Natural

Kendall Jenner makeup

Kendall Jenner este adesea lăudată pentru aspectul său natural de „fără machiaj”. Acest look poate fi realizat prin utilizarea unui fond de ten ușor, un mediu de conturare, mascara și un ruj nude. Asigură-te că fondul de ten pe care îl folosești este ușor și că se potrivește perfect cu tonul pielii tale. Utilizarea unui iluminator subtil va adăuga o strălucire naturală și sănătoasă feței tale.

4. Beyoncé – Machiaj Smokey Eyes

Beyonce makeup

Beyoncé, regina auto-proclamată a machiajului smokey eyes, nu ezită să încerce look-uri noi și îndrăznețe. De la clasicul smokey eye negru până la variante colorate, Beyoncé le-a încercat pe toate. Pentru a crea un smokey eye similar cu al ei, începând cu o bază de primer pentru a-ți asigura că fardul de ochi va rezista toată noaptea. Apoi, folosește o combinație de culori închise și deschise pentru a crea un efect de „fum” deasupra și în jurul pleoapelor.

5. Selena Gomez – Machiaj de Zi

Selena Gomez makeup

Selena Gomez adoră look-uri de machiaj proaspete și naturale pentru rutina ei zilnică. Pentru a recrea aspectul său de zi cu zi, începe cu un fond de ten ușor și un blush în culoarea piersicii pe obraji. Adaugă o nuanță naturală pe pleoape, apoi o atingere de mascara și un ruj nud. Simplu, dar elegant, acest machiaj este perfect pentru zilele în care vrei să arăți putin mai aranjată, fără să pari prea machiata.

In Concluzie

Celebritățile sunt o mină bogată de inspirație când vine vorba de machiaj. Fie că visezi la un machiaj dramatic ca al lui Kim Kardashian sau vrei un look de zi cu zi ca Selena Gomez, există o mulțime de idei pe care le poți împrumuta de la starurile tale preferate. Așadar, pregătește-ți trusa de machiaj și începe să experimentezi!