Explicația Tendinței Fără Sprânceană! Ar Trebui să Adoptați Acest Stil?

2 Tendințe No Brow și Dacă Ar Trebui Să Te Aliniezi?

Ati observat ca toata lumea se vorbeste de tendinta „no brow”? Moana și marii arhitecți ai modificării feței au crezut îndeajuns în încercarea de a se alinia acesteia, iar termenul se referă la renunțarea la sprancene.

Cu siguranță iti poti imaginat despre ce este vorba cand vorbim despre no brow – o tendinta definitiva la renuntarea la sprancene in favoare unei priviri esentiale și neatradetive. Dar dincolo de look-ul, în spatele acestei tendințe se află o istorie uimitoare. Și dacă te gândești să te aliniezi, este nevoie să știi în ce te bagi.

Istoria No Brow-ului

No Brow este o tendinta aparuta in Europa, care a evoluat si modificat de-a lungul deceniilor. A fost folosit inițial de către femeile din perioada Jacobeană să sublinieze sensibilitatea și tandrețea chipului. În epoca Edwardiană și în anii 1920, a devenit o tendință populară a femeilor – poate că aveți în minte iconica actriță Clara Bow, cunoscută dintr-un film – Baby Face Darlin care a impus tendinta.

Ulterior, tendința a fost adaptată în măsură, devenind popular pe tot parcursul secolului al XX-lea. Acest lucru a provocat numeroase schimbări în designul sprâncenelor, de la cea mai dramatică – fardul de pudră pentru a „sterge” linia naturală – până la umplerea in în mod proeminent cercuri arhitecturale.

No Brow Trend astazi

No Brow-ul modern se îndepărtează de modificări schimbătoare și merge mai mult către obținerea unei priviri esențiale, dar sofisticate. Acesta poate fi realizat prin epilarea sprâncenelor, tatuarea sau transferul de culoare.

Adevărul este că aproape oricine poate obține look-ul și cu investiții minime. Începând de la prima epilare cu un blefar cu ceară sau oricare dintre căile de epilare, cum ar fi IPL (lumină intens pulsată), tratamente precum tatuarea și transferul de culoare.

No Brow și Moda

Frizura ta sau modul în care ți-ai aranjat sprâncenle se reflectă în modul în care te simți și modul în care este percepută imaginea ta. Acesta este unul dintre motivele pentru care mega modelele și marii designeri au adoptat idea No Brow.

Belina Hadid este una dintre principalele sale „evanghelisti”. Pe Instagram, primul lucru pe care se bucură de el este că, în cazul în care face o schimbare în nuanța sprâncenelor, chipul său se modifică. Gama ei de sprâncene sau lipsa acestora s-au adaptat tendințelor generale, deoarece glamourul minimalismului a căpătat din ce în ce mai mare câștig.

Ar Trebui Să Te Aliniezi Tendinței No Brow?

Există numeroși moduri în care poți realiza look-ul No Brow sau care pot fi adaptate pentru un look mai tradițional. Numai tu poti decide dacă ai vrea să te aliniezi complet trendului sau pur și simplu să iei o abordare mai potolita și mai subțire, precum a modelului.

Totuși, este important să ții cont de următoarele lucruri:

  • Dacă vrei să renunți complet la sprâncene, trebuie să te asiguri că arata cat mai natural posibil.
  • Alege întotdeauna produse profesionale și efectuează tratamentul într-un mediu controlat de profesioniști.
  • Nu sari niciodată peste tratamentul de îngrijire al pielii și n-o subestima niciodată. Nerespectarea sfaturilor unui tratament specific poate deteriora serios nivelul de sănătate al pielii tale.
  • Este recomandat sa te consulti cu un dermatolog pentru a te asigura ca sprancenele tale sunt în ordine sănătoasă.
  • Nu faceți nimic dacă nu sunteți pe deplin încântați de această schimbare și nu vă îndepărtați de propria judecată în momentul luării unei decizii.

No Brow este trendul care nu mai dispare, dar tu trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru deciziile tale. A afirmă că tendința No Brow este una modernă și sofisticată, astfel încât să fii încrezător în decizia ta și să fii încântat de look-ul tău.

2 tendințe No Brow și dacă ar trebui să te aliniezi se potrivesc perfect cu această tendință modernă și sofisticată – luând în considerare costurile și efectele pe termen lung pe care această tendință ar putea să le aibă asupra stării pielii tale. Decizia de a te alinia trendului sau nu este în mâinile tale, și trebuie să ții cont de aceste lucruri atunci când faci o schimbare majoră în look-ul tău.