Extensii de gene DIY tip smocuri – o nouă propunere de la Nanolash

Genele încadrează ochii, așa că trebuie să fie vizibile și frumoase. Din păcate, majoritatea femeilor se plâng de genele lor, deoarece nu au fost înzestrate cu gene senzuale de către Mama Natură. Genele false DIY Lash Extensions de la brandul Nanolash ar putea fi soluția. Merită acest produs atenția ta?

Extensiile de gene DIY – cui i se potrivește această opțiune?

Cu doar câțiva ani în urmă, extinderea genelor DIY era imposibilă. Femeile trebuiau să apeleze la o cosmeticiană sau se chinuiau să își pună singure gene cu bandă.

Testatul de diverse rimeluri sau seruri pentru gene a devenit o tendință, însă acestea rareori dau rezultatele scontate. Momentul în care au fost lansate primele extensii de gene DIY poate fi considerat o adevărată descoperire.

DIY Lash Extensions sunt genele inovatoare de tip cluster pe care orice femeie le poate folosi. Alegerea perfectă pentru cele care visează la gene voluminoase, dar nu vor să își încarce genele naturale. Extensiile de gene DIY sunt, de asemenea, excelente atunci când îți dorești un look complet nou.

Dacă în trecut doar te întrebai cum ți-ar sta genele false clasice sau voluminoase, acum poți afla și îți va lua doar 10 minute. Atât durează aplicarea genelor DIY Lash Extensions. Dacă un anumit stil de gene nu ți se potrivește, atunci pur și simplu îndepărtezi smocurile în câteva secunde.

Extensiile de gene cluster DIY vor fi excelente și pentru femeile care își doresc efecte imediate. Sunt niște gene smocuri uimitoare pentru nunți, petreceri sau pentru ședințe foto neplanificate. Smocurile Nanolash rămân intacte timp de până la 5 zile, dar le poți da jos mai devreme dacă dorești.

gene false

DIY Lash Extensions – tipuri disponibile de gene smocuri

Genele false destinate aplicării acasă ar trebui să răspundă nevoilor oricărei femei. Le poți achiziționa într-o singură cutie care include 36 de smocuri. Fiecare cutie are 3 dimensiuni de gene:

  • 10 mm
  • 12 mm
  • 14 mm

Genele DIY Eyelash Extensions sunt disponibile în 8 stiluri, astfel încât le poți amesteca și asorta, creând aspectul ideal pentru genele tale de vis.

Nanolash are în stoc și un kit de extensii de gene. Acesta conține:

  • bonder – adeziv special pentru aplicarea genelor cluster; este nevoie de 30 până la 60 de secunde pentru a obține aderența necesară.
  • sealer – produs de 5 ml pentru îndepărtarea aderenței după aplicarea extensiilor de gene.
  • remover – realizat pentru îndepărtarea extensiilor de gene DIY.
  • pensetă pentru gene.

Accesoriile au rolul de a facilita aplicarea genelor false DIY. Datorită dimensiunii lor convenabile, acestea vă vor ține mult timp.

gene false

Cum se aplică genele tip cluster?

Obținerea unui efect de gene voluminoase cu Nanolash este foarte simplă. După ce aplici bonderul, pur și simplu aștepți până când acesta devine lipicios. Apoi, iei un smoc de gene și îl așezi sub genele naturale, la o distanță de 1 mm de linia apei. Pentru a finaliza procesul, trebuie să aplici sealer.

Aplicarea genelor cluster de la Nanolash ar trebui să decurgă fără probleme. DIY Eyelash Extensions este potrivit pentru fiecare femeie. Nu contează experiența ta în domeniul extensiilor de gene!

Extensiile de gene cluster DIY Eyelash Extensions de la Nanolash – concluzie

Genele tip cluster DIY au revoluționat modul de stilizare a genelor. Aplicarea de gene smocuri acasă nu a fost niciodată atât de ușoară sau de posibilă. Genele cluster de lux de la Nanolash sunt moi și durabile. Pot fi purtate chiar și timp de 5 zile.

Le poți folosi pentru a crea gene cu volum sau pentru un stil de zi cu zi mai subtil. Aplicarea va dura doar 10 minute. Fiecare femeie poate folosi genele smocuri pentru a-și scoate în evidență frumusețea ascunsă în ochi.