Juicy Shaker de la Lancôme – Agită, învârteși aplică

Ar putea părea imposibil să vină cu ceva nou atunci când vine vorba de luciu de buze. Cu toate acestea, de multe ori am aflat că producătorii de imaginația nu are limite și pot da chiar si simplu produs un nou look. Acesta este cazul cel mai nou luciu de buze suculent Agitator de la lanc & ocirc; mă. Ceea ce este atât de surprinzător cu privire la aceasta?

Bi etapizat ulei de buze

Pare un pic ciudat, deoarece uleiurile de buze sunt de obicei folosite în îngrijire și umiditate a buzelor pielii sensibile. LANC & ocirc, merge un pic mai departe și prezintă Juicy Shaker – luciu de buze foarte pigmentate cu bi etapizat cu formula Care este fenomenul din spatele acestei soluții? Într-un ambalaj la îndemână (asemănător în miniatură băutură agitator) este blocat de pigment de culoare ales și ulei hrănitoare. Ambele ingrediente se amestecă împreună numai după ce ne-am agita sticla. Aceasta este în cazul în care sloganul acestei linii a venit de la:. se agită, poftă de mâncare și se încadrează în dragoste

Scuturarea intensitatea culorii

Ceea ce face suculent Agitator unic este formula sa bifazic cu pigment și ulei. Este combinație destul de neobișnuit pentru buze make-up cosmetice. Suculentă Shaker este un luciu de buze inovatoare, care incanta cu gust, miros și culoare, dar, de asemenea, cu nevăzut make-up tehnica si aplicator in forma originala. Shaker suculentă este disponibil în șapte nuanțe și suculente de fructe. Sale burete aplicator are o formă de con și face posibilă reglarea intensității culorii la nevoile, astfel încât buzele vor fi moi, satin si fara lipicioasă.

Nou gest buze make-up

lanc & ocirc, mă introduce cu îndrăzneală nou gest în buze make-up. Nu este suficient pentru a lua doar câteva culori pe aplicator si distribuie-l pe buze. De acum incolo femeile vor folosi Suculentă Shaker și asta înseamnă că se agită, aplicare și un efect de asomare. Marca descrie produsul lor ca luciu de buze 3.0 – nouă generație de buze make-up cosmetice, care merge înapoi la două produse legendare ale brandului: Shaker luciu de buze proiectat de fondatorul lanc & ocirc, eu și iconic suculent tuburi luciu de buze proiectat la începutul noului mileniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *