Retro Matte Liquid Lipcolour de la MAC Collection

Noua propunere de iarnă de la MAC Cosmetics a fost dezvoltat cu sezonul cald viitoare in minte si ei sunt cu siguranta un mare succes. Odată cu începutul acestui an, în magazine au apărut Retro Mată Liquid Lipcolour colecție. Cum se poate face rujuri vrei cumpărături? Retro mat este un ruj lichid cu finisaj mat!

Glamour mat

eleganță atemporală este asociază cu mat make-up, deoarece numai nuante mate pot prezenta adancime frumos de culoare moale. Glamour make-up este vorba de buze mate, care cu Retro Mată Liquid Lipcolour ar trebui să fie intens, frumos și plin. Clasic la cele mai bune numai cu MAC!

Lichid mat ruj

Formula formă inovatoare MAC Cosmetics este un ruj lichid (deși în magazin veți găsi cu luciurile de buze), care oferă finisaj mat incredibil în cincisprezece nuanțe. Nu contează ce culoare vei alege, fiecare dintre aceste culori vor arata foarte bine. – Datorită cremos și de durată termina va arata intotdeauna eficient

 1. Moda Legacy roșu clasic
 2. Simțiți-vă deci uimitor tentant cireșe
 3. Dance With Me vin roșu
 4. mare dramă intensiv bordo
 5. Oh, Lady – frumos prune
 6. Amintire profund violet
 7. Lipcolour lichid destul de St – piersic întuneric
 8. croită la Șicana negricios a crescut
 9. Pentru a mat cu dragoste roz clasic
 10. Motto personal profund roz
 11. Divin-Divin roz dulce
 12. îmbogățit Neliniștite pulbere de culoare roz
 13. mademoiselle moale bej
 14. Înapoi în Vogue neutru cappuccino
 15. Lady Be Good – maro moale

lungă durată finisaj mat

MAC Cosmetics este faimos pentru de lunga durata rujuri mate. Formula lichidă inovatoare de Retro Mată Liquid Lipcolour va stoca cel puțin câteva ore, dar acestea nu sunt toate calitățile acestuia. Consecvența acestui produs mat seamana mai mult cu un luciu de buze decat rujul uscat, dar va permite ușor și plăcut aplicație fără efect buzele uscate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *