Puteți potrivi cu un ruj nud pentru tenul tau?

In fiecare zi, make-up nu este dificil? Gresesti. În ciuda aplicării de produse cosmetice, cu culori nu atât de intens, nu este întotdeauna ușor să le potrivească într-un mod pe care le-ar arata bine pe fata noastra. Cele mai problematice sunt, de obicei buzele. Buze de make-up sau poate nu? ruj nud sau doar un balsam? În cazul în care rujul ce nuanta atunci? Cu privire la aceste (și multe altele) întrebări ne răspundem mai jos.

ruj nud este una dintre tendintele de top pentru mulți ani de acum. Este un clasic; foarte frecvent ales de femeile care nu sunt suficient de curajos pentru a purta ruj rosu. În acest machiaj tehnica ne iluminând noastre de culoare buzelor, astfel încât tonul său ar fi mai asemănătoare cu tenul nostru. Cel mai important este să acopere roz naturale sau umbra de zmeura a buzelor noastre cu bej moale neutru. Spre deosebire de aparențe pot face unele greșeli, ceea ce va da te uiti de cadavre.

1. Corector în loc de ruj

Mulți dintre voi încearcă să ia o scurtătură aici. Din moment ce anticearcan se aplica pe fata si acopera roseata si imperfectiunile, atunci acesta va lucra la fel pe buze; ca urmare, nu va trebui să cumpere un ruj nud. Nu ai putea fi mai greșit. Anticearcan poate usuce buzele și vor începe să se uite sub formă de fulgi și crăpată. Culoarea sa va egaliza cu tenul si te fac sa arati palid ca o fantomă.

2. Ton de ruj greșit

Noi mergem la farmacie și a pus în coș primul nostru ruj bej putem găsi. Aceasta este încă o altă greșeală majoră, care poate aduce un efect similar corector. Rujul trebuie să fie întotdeauna alese în funcție de tenul nostru. -. niciodată nu ar trebui să fie mai luminos atunci pielea noastră se confruntă cu alege un produs cosmetic, cu privire la culoare un ton mai întunecat atunci pielea ta Evitați ruj cu prea mult de pigment alb sau maro, pentru că cei care vor face buzele tale sa arate plat.

3. Greșită ruj umbra

Am vorbit un pic despre tonuri de ruj, dar există, de asemenea, diferite nuanțe de rujuri nude . Dacă ați selectat incorect vei arata fals, cu peste efectul de top. Culoarea rujului poate fi ales în timpul aplicării acestor trei reguli – pentru piele echitabil nuanțe de roz, piersica si somon, pentru piele mediu un pic de aur nud și pentru dark piele caramel nud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *