Gata cu conturarea feței: paleta Kate Sculpting de la Rimmel

Conturarea feței a devenit suficient de simplă datorită noului produse de la Rimmel, Kate Sculpting Palette. Acest produs este ideal pentru a vă accentua trăsăturile și a scoate în evidență frumusețea naturală. Paleta – ce conține o gamă completă de închisuri și nuanțe de bronzare – a fost creată pentru a fi ușor de folosit și de adaptat oricărui tip de ten.

Cele trei nuanțe ale paletei

Kate Sculpting Palette constă dintr-o gamă completă de nuanțe, ce se pot aplica cu ușurință pe față. Paleta conține trei culori definite: un roz deschis, un roz mediu și un bronz. Fiecare dintre aceste nuanțe poate fi folosită în mod individual, dar, de obicei, se combină toate pentru a crea look-ul dorit. Uneori, este înțelept să se folosească fiecare nuanță în locații specifice pentru a obține un efect holistic.

Aplicarea paletei Kate Sculpting Palette

Dacă vă doriți să obțineți o conturare a feței, Kate Sculpting Palette vă poate oferi rezultatul dorit. Paleta trebuie aplicată de-a lungul liniilor naturale ale feței și a ochilor, începând de la ceafă, până la încheietura mâinilor și a umerilor. Înainte de a începe, trebuie să vă pregătiți tenul curățându-l și aplicând un corector. Pentru cea mai bună acoperire, se recomandă folosirea unui burete de machiaj umed.

După ce tenul este pregătit, începeți aplicarea nuanțelor paletei prin folosirea unei pensule mici și moi. Începeți aplicând litis roz deschis pe pomeți și a treceri față de la tâmple la partea inferioară a frunții. Continuați prin aplicarea liniilor cu un roz mediu de-a lungul frunții, nasului, pomeților și a obrajilor. Folosiți nuanța de bronz pentru a contura liniile superioare ale ochilor, încheieturile mâinilor, bărbia, nasul și a obrajilor.

Caracteristicile paletei Kate Sculpting Palette

Kate Sculpting Palette vine cu câteva caracteristici speciale ce o fac o alegere bună pentru conturarea feței. Pigmenții sunt îmbinătăți cu ușurință și se amestecă împreună foarte bine, oferind un efect natural. Textura fine a lisierelor se menține bine pe ten și rezistă până la efectuarea activităților obișnuite sau când începe transpirația. Nu conține parabeni și se poate aplica și pe tenul sensibil.

Cum se încheie look-ul?

După aplicarea tuturor nuanțelor, nu uitați să faceți iluminarea. Pentru a finaliza look-ul, folosiți un produs de iluminare. Acest produs se poate folosi pentru a da un aspect curat și strălucitor zonei în care ați conturat. Acest pas final vă poate oferi luminarea și strălucirea necesară și vă poate oferi look-ul perfect.

Beneficiile Kate Sculpting Palette

Kate Sculpting Palette vă permite să obțineți look-ul pe care îl doriți și să îl personalizați. Acesta este ideal pentru a schimba și a scoate în evidență trăsăturile naturale ale feței, dar poate fi folosit și creativ pentru a obține look-uri funky. Paleta oferă o acoperire bună și efectul durează toată ziua, chiar și prin transpirație. Lățimea culorilor din paleta vă permite să experimentați și să creați look-uri pe care nu le-ați mai încercat înainte.

De asemenea, Kate Sculpting Palette nu conține parabeni și este o opțiune bună pentru cei care au tenul sensibil. În plus, produsul este într-o măsură mică și se poate lua cu ușurință în geantă. Acest lucru vă permite să schimbați look-ul în orice moment. Paleta Kate Sculpting a lui Rimmel face din conturarea feței o experiență mai ușoară și mai simplă.