Pentru primăvara 2016, Clinique a pregatit cateva cosmetice inovatoare

Pentru primăvara 2016, Clinique a pregatit cateva cosmetice inovatoare. Unul dintre ele este balsam de buze cu frecat Clinique dulce ghiveci, adică Zahăr Scrub & amp; Balsam de buze. balsam de buze și frecat într-o ia de piață furtuna de make-up cosmetice, în ciuda prețului său.

DUETpentru BUZE armonioasă

Sweet Pots exfoliat cu zahar; Balsam de buze sunt două produse cosmetice într-un singur ambalaje Prin aspectul ei, aceasta seamănă cu una dintre pricomigdale delicioase, deoarece are două straturi de produs – pe de o parte pentru frecat de zahăr și de pe celălalt balsam hidratant și colorare a buzelor. balsam de buze și frecat Clinique Sweet Pots este un duet foarte armonios de cosmetice nutritive. Prin folosirea de zahăr pentru frecat de buze putem exfolierea in mod regulat celulele moarte ale pielii de pe pielea buzelor delicate „, care dă mai lină și moliciune. Cu toate acestea, aplicarea balsam de buze va hidrata și hrăni buzele, asigurându-le cu luciu naturale într-una dintre culorile alese.

VARIETATE nuanțelor

Dulce ghiveci Sugar Scrub & amp; Balsam de buze de la Clinique este un produs dedicat tuturor tipurilor de piele. Este disponibil în șase culori suculent și foarte pigmentate, care pot fi potrivite cu stilizare și chiar caracterul sau o stare de spirit. Culorile acoperă foarte bine dacă buzele au fost mai întâi cu mai lin pentru frecat de zahăr.

  • Bomboane Cassis –violet clasic
  • Citron Bleu – cerul albastru
  • Orange Blossom – intens portocaliu
  • roz Framboise – neon roz
  • Red Velvet – adânc roșu dulce
  • Rose – pulbere, roz inchis

USE

Pregătiți-vă buzele pentru aplicarea culorii cu delicat masaj de zahăr pentru frecat buze. Eliminați frecat pe buze, cu un țesut. Utilizați pentru frecat de zahăr, nu mai mult de trei ori pe săptămână, pentru a evita iritatiile. Pe buze aplică netezite colorat balsam de buze , care nu numai că da buzelor o culoare intensă, dar, de asemenea, luciu frumos și umiditate de lungă durată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *