Cum să alegi rimelul perfect? Descoperă aceste produse!

Rimelul este unul dintre produsele de machiaj esențiale pe care mii de femei îl folosesc în fiecare zi. Nu se poate nega faptul că te ajută să îți valorifici întregul potențial al privirii, precum și să îți evidențiezi genele naturale. Cu toate acestea, se pune întrebarea: cum alegi rimelul perfect și care sunt produsele care merită cu adevărat atenție?

Cum să alegi cel mai bun rimel? Iată care sunt sfaturile noastre!

Cel mai bun rimel trebuie să ofere întotdeauna o performanță eficientă. Trebuie să ai în vedere faptul că există multe produse disponibile care pot diferi semnificativ unele de altele în ceea ce privește acțiunea pe care o au. Ai de ales între:

  •  mascara de alungire;
  • o mascara de îngroșare;
  • o mascara de curbare.

Desigur, cel mai bine este ca toate aceste caracteristici să poată fi înglobate într-un singur produs. De asemenea, ca să alegi cel mai bun rimel, trebuie să îți definești așteptările și să îți examinezi atent genele:

  •  prea scurte și abia vizibile?
  • sunt relativ drepte și rigide?
  • sunt subțiri și lipsite de volum?

Răspunzând la întrebările de mai sus, fiecare dintre voi va ști exact de ce are nevoie cel mai mult pentru machiajul genelor. Alte aspecte, cum ar fi rezistența produsului sau peria lui, depind de un brand anume.

Rimeluri care chiar funcționează!

Atunci când alegem un rimel, fiecare femeie se poate confrunta cu unele dileme. Cu siguranță, găsirea celui ideal, în condițiile în care pe piață apar constant produse noi, poate fi destul de problematică. Totuși, se pare că există mai multe rimeluri care chiar funcționează!

1. Rimelul Nanolash

Cum să alegi rimelul perfect

Rimelul Nanolash rămâne de ceva vreme un lider incontestabil în materie de machiaj pentru ochi. Este un produs premium care a câștigat foarte repede aprecierea femeilor din întreaga lume. Utilizatoarele afirmă răspicat că machiajul genelor a devenit extrem de ușor!

Rimelul Nanolash este un produs dotat cu o perie perfectă. Aceasta este fabricată din silicon și are o formă excelentă. Acest lucru asigură că fiecare geană va fi perfect separată și acoperită uniform cu produsul. În plus, utilizatoarele apreciază durabilitatea rimelului Nanolash, care nu se desprinde și nu se sfărâmă în timpul zilei.

Există două versiuni ale rimelului din care poți alege pe site-ul brandului:

Acest lucru înseamnă că fiecare femeie poate alege un produs care să răspundă perfect nevoilor ei.

2. Lashcode Mascara

Rimelul Lashcode este un alt produs demn de luat în seamă. Este o mascara pentru alungire și îngroșare. Este și ea la fel de populară în rândul femeilor și se mândrește cu multe recenzii pozitive.

Să începem cu faptul că Lashcode Mascara vine cu o perie perfectă din silicon. Aceasta separă genele cu brio și nu lasă cocoloașe pe ele. Un avantaj în plus este cu siguranță faptul că Lashcode Mascara face față cu succes atunci când e expusă la temperaturi ușor mai ridicate. Utilizatoarele nu au raportat că produsul ar fi pătat, ar fi făcut cocoloașe sau s-ar fi descuamat, chiar și după o zi întreagă de purtare.

3. Clinique Naturally Glossy Mascara

Clinique Naturally Glossy este un rimel care ar trebui să garanteze gene vizibil mai lungi și mai dese. Utilizatoarele subliniază că au obținut efectul scontat după prima aplicare a produsului. Un avantaj suplimentar în cazul acestui rimel este peria pufoasă și bine conturată. Aceasta îți permite să îmbraci cu ingeniozitate chiar și genele scurte din colțurile ochilor.

Din păcate, problema cu Clinique Naturally Glossy Mascara se dovedește a fi rezistența în timp a produsului. Utilizatoarele indică faptul că, la sfârșitul zilei, au avut de-a face cu reziduuri inestetice de la rimel pe pleoapele superioare. În plus, rimelul are tendința de a se desprinde de pe gene la câteva ore după aplicare.

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Mascara Bobbi Brown Extreme Party Mascara este și el un produs de alungire. Cu toate acestea, obținerea efectului de gene lungi este posibilă doar după aplicarea unui al doilea strat de rimel. În acest caz însă, consistența destul de lichidă se dovedește a fi cea mai mare problemă a rimelului Bobbi Brown Extreme Party Mascara, deoarece prelungește semnificativ timpul de uscare.

Peria are o formă relativ potrivită. Și posesoarele de pleoape căzute își pot face treaba cu ea. În ceea ce privește durabilitatea produsului în sine, este mai degrabă una obișnuită. Din păcate, această mascara are tendința de a se desprinde de pe gene și de a păta, mai ales atunci când este expusă la temperaturi ridicate.

Aici se încheie clasamentul TOP 4 al produselor care ies în evidență în raport cu restul. Rimelul Nanolash rămâne în continuare lider, deoarece oferă o calitate și o rezistență excepționale. Poți să testezi singură rimelurile selectate și să vezi dacă într-adevăr se potrivesc nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *