Nanoil Anti-Redness Face Serum. Analiza detaliată a listei INCI

Nanoil Anti-Redness Face Serum este, în prezent, unul dintre cele mai bine cotate seruri faciale care tratează toate problemele tenului reactiv și predispus la roșeață. Chiar dacă este un produs destul de nou, acesta a reușit deja să-și facă un nume în îngrijirea pielii – numeroase utilizatoare și experți îi apreciază efectele. Intrigate de recenziile pozitive, ne-am hotărât să analizăm lista de ingrediente a produsului Nanoil Anti-Redness Face Serum.

Permiteți-ne să vă explicăm chiar de la început că tenul reactiv sau, așa cum mai este denumit, tenul cuperozic, este mai dificil de îngrijit decât alte tipuri de ten. Aceasta înseamnă că producătorii trebuie să dezvolte formule speciale și să selecteze cu atenția ingredientele adăugate în produsele de îngrijire a pielii. Alegerea aromelor, conservanților și coloranților non-iritante este cea mai dificilă parte a creări unui produs. Într-adevăr, este foarte dificil de creat un produs de îngrijire a pielii pentru tenul hiper-reactiv. Aceasta cu atât mai mult cu cât există numeroși factori care nu au legătură cu produsele cosmetice care se întâmplă să provoace o reacție puternică. Aceasta înseamnă cu un produs pentru ten sensibil și predispus la cuperoză trebuie să poată trata, de asemenea, iritațiile provocate de temperaturile ridicate sau alimentele picante. A avea un produs care tratează toate tipurile de iritații este o salvare.

Nanoil cel mai bine cotat ser facial anti-roșeață

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM – INGREDIENTE ESENȚIALE

1. Extractul de scoarță de castan sălbatic

Acesta este cel mai important ingredient al serului. Rolul său principal este de a sigila capilarele și de a le face mai puțin vizibile. În plus, această substanță vegetală este, de asemenea, responsabilă pentru îmbunătățirea rezistenței pielii.

2. Extractul de tei

Plasat în topul listei de ingrediente, extractul de tei formează cea mai mare parte a formulei. Sarcina sa principală este de a ameliora și de a oferi prospețime pielii. De asemenea, lasă pielea mai netedă și sigilează capilarele precum extractul de scoarță de castan. Nu în ultimul rând, are rolul de a oferi o aromă proaspătă serului.

3. Extractul de rădăcină de Boerhavia Diffusa

Acest extract este un antioxidant, ceea ce înseamnă că poate fi considerat un agent anti-îmbătrânire. Pe lângă întârzierea procesului de îmbătrânire, extractul calmează iritațiile și protejează pielea împotriva factorilor externi, ceea ce, fără îndoială, este o funcție esențială a tuturor produselor de îngrijire a tenului reactiv.

4. Extractul de conuri de chiparos

Acest ingredient este eficient în reducerea capilarelor dilatate. De asemenea, tratează toate tipurile de inflamații ale pielii. În plus, extractul de conuri de chiparos oferă substanțe nutritive și protejează împotriva iritațiilor.

5. Gumă-1 biozaharidă

Sub această denumire misterioasă, avem o substanță hidratantă care calmează pielea.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – rezumat

După analiza listei de ingrediente, este clar că toate ingredientele serului Nanoil se completează reciproc. Acesta este motivul pentru care acest ser oferă efecte atât de incredibile, care sunt vizibile după o singură aplicare. Indiferent dacă aveți pielea sensibilă, predispusă la acnee sau matură, Nanoil Anti-Redness Face Serum îi va îmbunătăți, cu siguranță, condiția și îi va oferi ameliorarea atât de necesară. Lista completă de ingrediente este dipsonibilă pe nanoil.ro, de unde puteți, de asemenea, comanda serul și alege opțiunea de livrarare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *