7 Trucuri Inteligente pentru a îmbunătăți Apariția Ta, Machiajul și Viața Ta!

Experimentează cu un aspect natural

Cu toții ne dorim să arătăm irezistibil și să ne simțim împuterniciți atunci când ne pregătim pentru o nouă zi. Totuși, de multe ori, prea mult machiaj poate să-ți distragă atenția de la ce îl poți face de fapt cu culorile și produsele tale de machiaj. Prin urmare, încercați să investiți mai mult în produse naturale și să vă dezvoltați aspectul înainte de a da iarbă verde. Cu produsele potrivite, puteți obține un aspect natural, radiant în culori precum roz, maro și ciocolată, și puteți obține un look clasic și chiar și colorat cu diferite nuante de mov și verde.

Dar, chiar și atunci când folosiți produse naturale, țineți minte să încercați să vă limitați la minimum. De exemplu, dacă alegi să folosești o bază pentru față și o pudrătoță, asta n-ar trebui să presupună neapărat în aceeași zi folosirea și a unor produse precum blush și iluminator. De asemenea, dacă folosești o mască de gene, încearcă să folosești alte produse reducându-le cantitățile.

Fii creativă!

Folosiți diferite produse de machiaj pentru a creea un look mai personalizat. Amestecarea mai multor produse, crearea de nuanțe și adăugarea de detalii prețioase pot face ca un look să fie chiar și mai irezistibil. De exemplu, spre deosebire de a folosi doar un singur tip de fard de obraz, încercați să amestecați două produse și să obțineți o nuanță mai complexă, care să creeze un contur natural în jurul ochilor. Spre deosebire de a folosi o simplify roz închis pentru ochii tăi, încearcă să folosești și auriu pentru a sublinia cărările sau umplerea lor cu spații.

Când vine vorba de machiaj, cea mai importantă parte este pregătirea corectă a tenului. Găsește produse de machiaj care conțin ingrediente nutritive și care să protejeze pielea ta împotriva factorilor externi precum deșeurile. Utilizarea unor produse de îngrijire a tenului potrivite stilului de viață va menține o piele sănătoasă și un aspect natural. Asigurați-vă că produsele pe care le folosiți conțin antioxidanți și alte ingrediente nutritive care să protejeze pielea ta de radicalii liberi și de substanțele nocive din mediu.

Gândește Strategic

De multe ori, oamenii își pierd de multe ori mult timp încercând să experimenteze sau să folosească produse care arată bine pe fotografii. Dar, adesea, aceste produse nu se simt în mod ideal pe pielea noastră și pot provoca iritații sau alergii. De aceea este important să cunoaștem limitele și să alegem produse care nu au efecte adverse pe termen lung.

Poate că aveți nevoie de un produs de machiaj care să reziste la transpirație și să se simtă ușor pe piele, însă este mai importantă cautarea unui produs de calitate. Alegeți produse care conțin ingrediente nutritive și care nu provoacă reacții alergice sau iritații. În același timp, faceți cercetări înainte de a plasa comenzi, încercați să citiți comentariile înainte de a face achiziția și chiar să căutați recenzii pentru produse de machiaj care v-ar putea interesa.

Exfolierea și Hidratarea

Un moment cheie în rutina dvs. de îngrijire a feței este exfolierea. Acesta vă poate ajuta să reduceți aspectul porilor dilatați și se poate dovedi a fi ideal pentru pregătirea machiajului. Este important ca atunci când folosiți exfoliantul să vă limitați aplicarea acestuia la două ori pe săptămână, pentru că în caz contrar riscați să uscați prea mult pielea și să vă cauzați iritații.

Hidratarea reprezintă un alt moment important pentru curățarea tenului și pentru a preveni uscarea prea mult a pielii. Încercați să folosiți produse delicate pentru hidratare și să întrețineți o rutină săptămânală, pentru a vă asigura că păstrați aspectul și sănătatea pielii tale.

Investește în Unghii și Păr

Forma unghiilor și a părului poate îmbunătăți în mod considerabil aspectul dvs. final. Boardurile de unghii decorative și produsele de styling sunt pe cale să se extindă și mai mult și să ofere o paletă variată de produse de înfrumusețare pentru păr și unghii. Acestea vă pot ajuta mai mult decât v-ați imagina pentru a vă transform