Serul facial cu retinol Nanoil. Vitamina A în îngrijierea pielii!

Cu vârsta, pielea își pierde fermitatea, hidratarea și strălucirea. Din fericire, puteți preveni aceste consecințe neplăcute ale înaintării în vârstă prin dezvoltarea unor obiceiuri corecte de îngrijire a pielii. Cum să vă mențineți aspectul superb al pielii pentru mai mult timp? Cea mai facilă metodă este de a folosi serul facial cu retinol de la Nanoil – cel mai eficient produs de întinerire.

Multe femei optează pentru produse cosmetice anti-îmbătrânire atunci când observă apariția primelor linii fine la nivelul feței. Totuși, adevărul este că este mai bine să folosim astfel de produse de îngrijire a pielii mai devreme dacă dorim să prevenim lipsa hidratării, rezistenței și fermității.

Ce cosmetice merită să folosim pentru a preveni procesul de îmbătrânire prematură? Cele mai bune cosmetice din această categorie sunt serurile faciale care pot pătrunde în profunzime și stimula procesele de reînnoire celulară care redau netezimea, fermitatea și aspectul frumos al pielii. Numărul 1 în îngrijirea tenului matur este serul pe bază de retinol.

Serul facial cu retinol Nanoil

În oferta Nanoil, veți putea găsi până la șase seruri faciale diferite – fiecare este adaptat nevoilor diferitelor tipuri de piele. De aceea, acestea sunt atât de excepționale în vizarea diferitelor probleme de piele și tratării acestora. Printre aceste produse, există și serul facial pe bază de retinol.

Acesta este cel mai bun ser pentru ten matur deoarece retinolul este o vitamină cunoscută pentru proprietățile sale de eliminare a ridurilor. Merită să reținem acest lucru și să alegen Nanoil Retinol Face Serum:

  • pentru eliminarea ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.
  • pentru prevenirea lăsării pielii și pierderii fermității.
  • pentru tratarea acneei persistente.
  • pentru un ten mai strălucitor și mai curat.
  • pentru uniformizarea tonului pielii.
  • pentru eliminarea delicată a celulor moarte ale pielii.

Efectele produsului Nanoil Retinol Face Serum

Recenziile sunt lipsite de echivoc. Serul facial lansat de Nanoil tratează primele semne de îmbătrânire incredibil de bine, iar aceasta ajută la mențirea unui aspect proaspăt și întinerit pentru mai mult timp.

Folosit cu regularitate, îmbunătățește rezistența pielii și are efect de lifting facial, oferindu-vă astfel un oval al feței mai îngust, în formă de V. În același timp, serul Nanoil iluminează tenul, elimină zonele decolorate și uniformizează tonul pielii, îndepărtând delicat celulele moarte ale pielii. Datorită retinolului, acest produs de îngrijire a pielii stimulează procesele de reînnoire celulară și, astfel, întinerește pielea. De asemenea, combate acțiunea radicalilor liberi, fiind și un antioxidant puternic. Nu în ultimul rând, datorită produsului Nanoil Retinol Face Serum, pielea este hidratată și hrănită în profunzime și capătă un aspect vizibil mai frumos zi de zi.

Ce conține serul anti-îmbătrânire Nanoil?

Nanoil Retinol Face Serum conține două ingrediente esențiale care ajută pielea să-și recapete aspectul tânăr, sănătos și uimitor de frumos.

  • RETINOLUL – vitamina A în forma sa de bază, a cărei concentrație în acest ser ajunge la aprox. 3%. Această concentrație este suficientă pentru a exfolia celulele moarte ale pielii, revitaliza pielea, atenua zonele decolorate și reduce liniile fine fără a cauza nici cel mai mic disconfort.
  • PUNARNAVA – extractul obținut din rădăcina de Boerhavia Diffusa – o plantă cu potențial antioxidant puternic. Împreună cu retinolul, ajută pielea să-și mențină aspectul tânăr, ferm și impecabil. Calmează pielea și oferă ameliorare.

cel mai bine evaluat ser facial cu retinol Nanoil

Aplicarea produsului Nanoil Retinol Face Serum

Doar o decizie vă separă de îndeplinirea visului de a avea un ten frumos, sănătos și lipsit de riduri. Puteți alege între două opțiuni. Fie puteți lăsa pielea în voia sa și observa cum îmbătrânește, fie puteți opta pentru serul facial cu retinol Nanoil și trece la acțiune – atât este de simplu!

Se recomandă aplicarea serului Nanoil seara. Trebuie aplicat pe pielea perfect curată. O picătură pe zi este suficientă pentru a observa o diferență clară după doar 2-3 săptămâni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *