Ulei hrănitor de buze – Ulei hidratant de buze

IsaDora vrea să răspundă așteptărilor femeilor. Concentrându-se pe nevoile buzelor, de brand creat de ulei hidratant. La urma urmei, fiecare femeie vrea sa aiba buze moi si perfect hidratate, care s-ar rupe inimile oamenilor. Grație Uleiului nutritiv de buze este posibil, în doar câteva minute.

Formula inovatoare a Hranitoare Oil buzelor este o noutate prezentată cu Riviera 2016 de colectare. IsaDora promovează produsul ca fiind o soluție pentru toate problemele cu solstițiul de primăvară. Hidratanta de ulei pentru buze va asigura regenerarea intensa pentru uscat, sub formă de fulgi și iritat după buze de iarnă. Condițiile atmosferice dure nu au o influență bună asupra pielii noastre, care este foarte plictisitoare, de asemenea, pe buze. Acesta este motivul pentru care ar trebui să se aplice un tratament de ulei nutritiv cu Hranitoare de ulei pentru buze.

Uleiul hrănitor de la IsaDora se bazează în principal pe două uleiuri vegetale: argan si avocado. Uleiurile vegetale utilizate ca bază pentru produsul face Uleiul de buze hranitor bogat în hidratare, regenerare si ingrediente antioxidante – complex de vitamine A, B, D și E, dar, de asemenea, necesare pentru omega funcții dreptul de acid gras 3.

Ulei de argan în acest ulei nutritiv este responsabil de umiditate, dar mai ales are proprietăți de întinerire și hrănitoare. Extras din ulei de semințe de argan arbore este o sursă de vitamina pentru tineri și acizi grași, așa că este mare pentru întărirea pielii buzelor. Elasticitate, calmează iritațiile, regenerează micro-daune și indică proprietăți anti-îmbătrânire.

Ulei de avocado este bogat in vitamine si acizi omega, pe care un mare antioxidant si hidratant face. Sarcina sa principală în Nutritiv Ulei de buze este de a crește nivelul de colagen din piele. Se extrage din avocado si stimuleaza fibrele de colagen și mulțumită îi pasă despre vitalitatea, tinerețea și elasticitatea buzelor.

Uleiul nutritiv de buze este blocat într-un tub lung, elegant, cu aplicator arcuită. Produs este incolor, frunze transparente, finisaj lucios. Ea are delicată formula generală gel de ulei și distribuie bine pe buze, dar, de asemenea, imediat după aplicare acoperă buzele cu strat protector de ingrediente nutritive. Hidratanta ulei de buze de la Gosh gust de tei si vanilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *