Terapie buze Vaseline – noutatea de primavara pentru buze

Vaseline este un brand foarte popular în întreaga lume de ani de zile acum. Marca este specializata in fabricarea de lotiuni de corp de regenerare și alte produse cosmetice pe bază de jeleu de petrol, care s-a dovedit a avea o utilizare universală. Să ne introducă să vă primăvară noutăți din vaselina.

În magazine vom găsi patru noi produse din linia vaselina Terapie buzelor. balsamuri de buze de la această linie sunt deja foarte bine cunoscute, deoarece acestea sunt în oferta de brand pentru ceva timp acum. In ultimul timp vaselina îmbogățit oferta cu câteva tipuri suplimentare și introduse anumite modificări relevante – balsamuri de buze au fost plasate în ambalaje la îndemână plat realizate din metal în loc de borcane de mai înainte. Acest lucru este cu siguranță mult mai ușoară soluție.

Oferta de primăvară de la vaselina Terapie buzelor este format din patru balsamuri de buze: vaselina Original, Buze Rosy, Aloe Vera și unt de cacao. Toate standard, balsamuri de buze parts 100% jeleu de petrol pur , pe care sunt realizate toate produsele mărcii. În afară de faptul că toate balsamuri de buze ofera tripla actiune – protectie, umiditate și regenerare.

  • Vaselina Original; balsam de buze cu formula generală moale, hipoalergenic și neparfumat; ajută la menținerea nivelului de hidratare dreapta si a buzelor, susține procesele de regenerare și protejează împotriva daunelor și a suprafeței crăpată a buzelor cauzate de ex vânt sau prin congelare.
  • Vaselina Aloe Vera; îmbogățit cu suc suplimentar din frunze de aloe vera, balsam regleaza nivelul de umiditate, ajută la regenerarea și protejează buzele, dar are proprietăți mult mai bune hranitoare pentru pielea buzelor uscate „și aduce alinare buze crăpate.
  • Vaselina buzele Rosy; balsam de buze îmbogățit cu ulei de trandafir natural; prevede, de asemenea umiditate, regenerare și protecție, dar în același timp, este mult mai delicată pentru pielea buzelor, si o face moale matasoasa.
  • Vaseline unt de cacao; hrănitoare balsam de buze imbogatit cu unt de cacao (unt de Shea) si vitamina E; regleaza nivelul de hidratare, asigură o mai fina si moliciunea buzelor si previne uscarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *