Ai grijă de bărbatul tău și cumpără-i crema Biotherm Force Supreme Youth Reshaping

Ziua Îndrăgostiților doar în jurul valorii de colț. V-ați gândit prezent pentru omul încă? În cazul în care nu (care nu este foarte frumos din partea ta), apoi Biotherm are câteva idei pentru tine. Una dintre ele este Forța Supremă de Tineret Arhitect Cream.

Forța Supremă de Tineret Arhitect Cream de la Biotherm este dedicat în principal pentru bărbați 40+, dar omul poate folosi ca o crema anti-rid. Împreună cu alte produse din linia de Forta Suprema va da omul cel mai bun pentru ingrijirea pielii si a proteja fata de riduri. Altele decât Forța Supremă de tineret Cream Arhitect, Biotherm ofera astfel de produse cum ar fi: Ser Suprem Arhitect Forța de tineret, & nbsp; Ser Arhitectul Forței Supreme Ochi, gel cremă de curățare și loțiune. line are forță Supremă sticle caracteristice de culoare albastru închis, cu font roșu și alb. Cantitatea de crema într-un flacon este de 50 ml.

Forța Supremă de Tineret Arhitect Crema de Biotherm are hidratare profundă și proprietăți nutritive pentru piele . Grație acestor două valori devine ingrijire a pielii foarte ușor și toate problemele pielii dispar într-o clipă. Atunci când omul utilizează în mod sistematic crema pielea lui va întări, daune celulare ale pielii se vor repara si straturile profunde ale epidermei vor fi bine hidratate. Ceea ce este mai mult, pielea se simte mai fermă și chiar.

Cum să utilizați Forța Supremă de Tineret Cream Arhitect de la Biotherm?

Cosmetice ar trebui să fie utilizate în fiecare dimineață și seara. Înainte de a pielii de aplicare trebuie să fie curățat pentru ingredientele active, pentru a intra în straturile profunde. Crema poate fi folosit în loc de loțiune aftershave – va mai lin iritatii si roseata. Valoarea mică a Forței Supreme de Tineret Arhitect Crema masare a pielii feței și folosind ambele mâini, netedă pe față într-un model spre exterior pornind de la centru și finisajul de gât. A se evita conturul ochilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *