Rimmel Volume Shake: Şocant de proaspăt – de ce este asta o lucru rău?

Rimmel este o companie longstanding în industria produselor de machiaj. Acestea includ farduri de obraz, rujuri, produscul pentru sprâncene, iluminator, lacuri de unghii, precum și produscul pentru volumul genelor.În 2016, Rimmel a lansat Volume Shake Mascara, promițându-i clienților o formulă revoluționară de mascara care oferă volum nou și neașteptat de fiecare dată când este aplicat. Ideea a fost surprinzătoare, dar lumea a fost încântată de această promisiune, iar Volume Shake a devenit rapid una dintre cele mai populare produse de machiaj de la Rimmel. Cu toate acestea, trebuie să ne întrebăm dacă această promisiune de volum neașteptat este cu adevărat atât de grozavă și de ce ar putea să fie o idee proastă?

Cum funcționează Rimmel Volume Shake?

Volume Shake Mascara de la Rimmel se bazează pe tehnologia revoluționară de înaltă definiție, care trimite particule de pigment în fiecare fir de gene. Tehnologia surprinzător de înaltă definiție permite particulelor pigmentare să se agațe strâns de genele tale pentru a obține volum maxim. Formula de volume șocant de proaspăt îmbogățită cu vitamina E ușurează mărirea genelor și menține volumul și strălucirea timp de până la 16 ore. Fiecare aplicare oferă filmului complet acoperit de volum, fără a se încarca. Formula mascarei este și hipoalergenică și non-iritabilă.

De ce Rimmel Volume Shake este o idee proastă?

Un aspect important al Volume Shake Mascara de la Rimmel este promisiunea sa de a oferi volum nou și neașteptat de fiecare dată când este aplicat. Această promisiune poate fi înfricoșătoare pentru persoanele care sunt obișnuite cu produsele mai tradiționale de mascara. Dacă folosești Volume Shake, nu poți ști exact ce aspect vor avea genele tale după ce aplici mascara, ceea ce poate fi un sentiment care să provoace și stânjeneală și anxietate. De asemenea, această promisiune de volum neașteptat înseamnă că genele tale pot arăta prea încărcate, umflate și excesive.

De asemenea, Volume Shake Mascara poate avea un efect aderent, ceea ce înseamnă că mascara se lipeste de gene când încearcă să o îndepărtezi, ceea ce poate fi destul de inconfortabil. De asemenea, masca poate să-și piardă eficiența după o perioadă scurtă de timp, ceea ce înseamnă că simți că ar trebui să o aplici tot timpul, doar ca să menții volumul șocant de proaspăt pe care îl oferă.

Un alt motiv pentru care Rimmel Volume Shake Mascara poate fi o idee proastă este prețul. Fiind un produs revoluționar și „șocant de proaspăt”, Volume Shake Mascara de la Rimmel este destul de scumpă, iar prețul poate fi un punct invers pentru unele persoane. Totuși, în ciuda prețului destul de ridicat, prețul nu este neapărat justificat de calitate.

Alternativă mai bună?

Dacă doriți un efect de volum pentru genele dvs., există o mulțime de alte produse de mascara de pe piață care le pot oferi. De exemplu, Maybelline Volum’ Express Instant Lash Mascara este mult mai ieftină și poate oferi același volum impresionant, fără sentimentul de anxietate sau îngrijorare pe care l-ar putea provoca Volume Shake Mascara de la Rimmel. Formula sa Ultra-Volumizing poate avea grijă de genele tale, făcându-le să se simtă mai lungi, mai dese și mai pline. Mascara poate oferi un volum excepțional și poate rezista în mod fiabil timp de 12 ore. Formula sa hipoalergenică oferă protecția curățată și anti-iritații, ceea ce înseamnă că poate fi folosită de persoanele cu sensibilitate ridicată a ochilor. De asemenea, Maybelline Volum’ Express Instant Lash Mascara este mult mai ieftină decât Volume Shake Mascara de la Rimmel, deci este un produs mai ieftin, dar poate oferi aceeași calitate și efect.

Concluzie

În concluzie, fie că sunteți un utilizator devotat al măștii Rimmel Volume Shake sau că sunteți tentat să încercați, trebuie să fiți conștienți de faptul că această promisiune de volum neașteptat oferită de Volume Shake poate fi destul de înfricoșătoare și poate avea un spectru larg de rezultate. De asemenea, prețul ridicat al volume Shake-ului la Rimmel poate fi destul de măgulitor, mai ales în comparație cu alte produse mai ieftine de mascara care oferă același volum nou și neașteptat. Deci, poate fi mai bine să vă uitați la alte opțiuni atunci când vine vorba de adăugarea volumului și a definiției genelelor voastre!