Apă de gură cu ulei – Îngrijire și curățare [Mituri populare]

In ultimul timp, am auzit multe despre influența benefică a uleiurilor naturale de pe corp. Se recomandă să le introducă în dieta de zi cu zi, utilizați ca curativ sau se aplică pe piele sub formă de produse cosmetice nutritive. Una dintre formele de utilizare a acestora este o gură de spălare cu ulei, adică supt ulei. Subiectul acestei metode de ingrijire a corpului si curatirea dintilor exista multe mituri, care ar trebui să fie în linie dreaptă.

MITUL 1. Cu o oră înainte de a suge uleiul nu ar trebui să bei nimic

Se spune că cel puțin o oră înainte de gura se spală cu ulei pe care nu ar trebui să bea nimic. In realitate, se recomandă să se bea cantitate mică de apă înainte de spălare, pentru că atunci corpul va fi mai bine hidratat și mai eficient va fi crearea de salivă.

MITUL 2. Înainte de a suge uleiul nu ar trebui să mănânci timp de cel puțin câteva ore

Un alt nonsens este nici un produs alimentar înainte de spălare gura cu ulei. Nu există contraindicații pentru aceasta, deși stomacul plin pentru cei care nu au primit folosi pentru uleiul gras, în gura lor poate avea rezultate cu râgâi.

MITUL 3. O singură dată, se spală gura ar trebui să folosești o lingură de masă de ulei

Determinarea specifică a cantității de petrol este inutilă, pentru că toată lumea au nevoi diferite. Începuturi de ulei suge poate fi neplăcut, astfel încât, în acest caz, ar trebui să meargă, probabil, pentru sume mai mici. Tabelul lingura de ulei este de obicei prea mare de o parte pentru cei mai mulți oameni.

MITUL 4. Suptul ulei de extracte de toxine din fluxul sanguin prin vasele în gură

Logic vorbind, această explicație a metodei menționate este foarte creativ – pentru uleiul de a absorbi toxinele ar trebui să se mai întâi prin membrana in gura la fluxul sanguin, apoi decide care compuși sunt nocive și du-te înapoi la gură. Ulei curăță gura de bacterii si microorganisme, dar nu are nici o posibilitate de a intra in fluxul sanguin.

MITUL 5. Pentru spălare gura cu ulei ar trebui să utilizați numai două uleiuri. – Susan și floarea-soarelui

Ulei de floarea soarelui și ulei de susan sunt recomandate de obicei pentru spălarea gurii. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că nu se poate utiliza orice alt ulei. Poti alege orice ulei, mai ales că pentru unele mai bine este supt de ex ulei de nucă de cocos.

MITUL 6. Uleiul trebuie să devină alb, astfel încât ai putea scuipa afară

În cele mai multe cazuri, ulei vegetal amestecat cu salivă și mii de mici bule de aer devine alb după câteva minute de spălare. Acesta se aplică numai uleiurilor ușoare și incolore, orice alta decât care nu va deveni alb. Uleiurile vor fi închise la culoare gălbui sau verzui.

MITUL 7. Suptul de ulei este o metodă perfectă de tratament pentru multe afectiuni

Spălarea gurii cu ulei nu este medicament. Acesta permite curățarea gurii și a dinților din bacterii și microbi, astfel încât ea limitează dezvoltarea multor boli, în principal, cariosity. Cu toate că nu este curativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *