Cele mai bune produse de protecție termică a părului [CLASAMENT TOP 5]

Un spray bun de protecție termică este un produs care izolează părul de temperaturile ridicate, generate de toate aparatele de stilizare termică. Asta este tot ce pot face? Nu chiar. Pentru a profita la maximum de un produs de protecție termică, căutați unul care conține substanțe nutritive, cu o formulă non-uleioasă. Ultima caracteristică vă ajută să evitați lipsa de volum și aplatizarea părului. Prețul atractiv și ambalajul convenabil care permite aplicarea fără efort sunt două alte caracteristici prin care putem recunoaște un produs de protecție termică de calitate. Care produse cosmetice cu vânzări de top îndeplinesc aceste cerințe? Veți afla răspunsul mai jos.

Cele mai bune produse de protecție termică a părului [CLASAMENT]

Locul 1: Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

CANTITATE: 6.76 fl. oz / 200 ml
EVALUARE:
10/10

Cea mai puternică protecție termică pentru păr? Fără nicio îndoială, este Nanoil Heat Protectant Spray. Acest produs este un chilipir dacă luăm în considerare ce are de oferit. Formulat cu ingrediente de calitate superioară, spray-ul Nanoil s-a dovedit că protejează părul împotriva temperaturilor de până la 440 grade Fahrenheit / 230 grade Celsius. Aceasta înseamnă că protejează podoaba capilară împotriva arderii și deshidratării indiferent de aparatul de stilizare termică pe care îl alegeți. În plus, proteinele de mătase incluse în spray-ul Nanoil oferă părului substanțe nutritive, promovează netezimea și adaugă strălucire. Pentru a citi recenziile celor care au avut oportunitatea de a folosi Nanoil Heat Protectant Spray și pentru a descoperi întreaga listă de beneficii, vizitați nanoil.ro

Locul 2: Davines Melu Hair Shield

CANTITATE: 8.45 fl. oz / 250 ml
EVALUARE:
9/10

Ingredientele bine selectate și formula bine gândită sunt două dintre avantajele acestui produs de protecție costisitor, creat de renumita marcă Davines. Conceput pentru părul lung și cel până la umeri, Melu Hair Shield ar trebui să disciplineze șuvițele rebele care distrug coafura. Un aspect interesant, acest produs de protecție termică facilitează descurcarea și accelerează timpul de uscare. Formula este unică, conținând extract de semințe de linte Villalba. De ce este atât de deosebit? Semințele de linte Villalba conțin serină și acid glutamic care împreună acționează similar cheratinei prin revitalizarea părului și umplerea fisurilor din structura tulpinei.

Locul 3: Kevin Murphy Ever Smooth

CANTITATE: 5.07 fl. oz / 150 ml
EVALUARE:
8/10

De ce sunt cosmeticele Kevin Murphy atât de prestigioase? Unii ar putea spune că aceste produse își datorează popularitatea formulelor bine gândite, care conțin ingrediente rare. Dacă sunteți o fană a mărcii Kevin Murphy, cu siguranță veți adora acest spray unic de protecție termică. De ce? Deoarece, precum alte produs lansate de această marcă, este îmbogățit cu ingrediente unice pe bază de plante: scoarță de copac, extract de lămâie aspen și chiparos alb. Evident, această formulă poate face mult mai multe decât să protejeze părul împotriva căldurii deoarece, de asemenea, furnizează substanțe nutritive părului, oferindu-i astfel un aspect mai frumos și mai puternic. Dacă nu vă deranjează să cheltuiți ceva mai mult pe un produs de protecție termică, veți adora Kevin Murphy Ever Smooth.

Locul 4: Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

CANTITATE: 2 fl. oz / 60 ml and 8.45 fl. oz / 250 ml
EVALUARE:
7/10

Acest produs este un adevărat răsfăț pentru cele care preferă formulele bogate în ulei. Bumble and Bumble oferă un spray de protecție termică a părului care vizează problemele părului extrem de uscat și deteriorat. Amestecul de uleiuri de șase plante ajută la recăpătarea aspectului frumos al părului tern, rigid și fragil. Chiar dacă Hairdresser’s Invisible Oil este un pic greoi pentru părul cu porozitate redusă, ar trebui să acționeze bine pentru toate celelalte tipuri de păr. Ce alte beneficii obținem folosind acest produs? Pentru majoritatea utilizatoarelor, parfumul exotic este cel care le determină să opteze în fiecare zi pentru acest produs de protecție termică.

Locul 5: Philip B Thermal Protection Spray

CANTITATE: 2 fl. oz / 60 ml and 4.2 fl oz / 125 ml
EVALUARE:
6/10

Acesta este un alt spray minunat de protecție termică, disponibil în două versiuni de cantitate. Este, de asemenea, alcătuit dintr-un amestec de uleiuri, potrivit mai ales pentru părul extrem de deteriorat și procesat excesiv care are nevoie de uleiuri pentru a deveni mai sănătos și mai frumos. Ce uleiuri pe bază de plante puteți găsi în Philip B Thermal Protection Spray? Acestea sunt: uleiul de măsline, untul de shea, uleiul de arahide, uleiul de susa, uleiul de jojoba, uleiul de migdale dulci și uleiul de șofrănel. Porotecția termică oferită de acest produs bogat în ulei este într-adevăr impresionantă. La fel sunt și efectele oferite, inclusiv repararea deteriorării și un păr vizibil mai puternic. Produsul lasă podoaba capilară mai rezistentă împotriva factorilor nocivi care ne afectează părul zilnic.