Cum ar trebui să folosești Guerlain La Petite Robe Noire?

Buze make-up pare atât de ușor. Gresit! Te deranjează că trebuie să se potrivească cu ruj cu ochi machiaj, ten pielea și îmbrăcămintea. Ce este mai mult, buzele trebuie să fie pregătite mai devreme, astfel încât culoarea ar dura câteva ore. Indiferent ce va face, Guerlain de brand vă va spune cum se poate realiza un aspect de exceptie. Si toate acestea, datorită La Petite Robe Noire ruj.

La Petite Robe Noire ruj de la Guerlain este disponibil în 20 de nuanțe. În magazinele vom găsi nuanțe de roz, violet, rosu si maro; unele dintre ele au pigmenți licăritoare (luciu este asigurata de uleiuri, rășini și pigmenți speciali). Ceea ce este mai mult, rujul are subtil parfum de fructe de flori. mirosuri sunt perceptibile: bergamot, trandafir si zmeura. Mirosul conotează la parfumuri Guerlain, cunoscute sub același nume ca și ruj. Ingredientele hidratează cosmetice și mai lin buzele, îmbunătățind în același timp starea pielii. Stick-ul se potrivește forma buzelor, ceea ce face ca make-up foarte ușor chiar și fără oglindă. De asemenea, ambalajul ruj este decorativ. top transparent, are un pic de inimă pe ea.

Ce să facă acest lucru de culoare La Petite Robe Noire durează mai mult și buzele nu se va usca? Inainte de make-up face frecarea. In acest fel vei scapa de celulele moarte ale pielii si suprafata buzelor mai netede – va fi mult mai ușor de aplicat produsului. Pentru a crea frecarea veți avea nevoie de o linguriță de zahăr amestecat cu linguriță de miere, apoi se aplică pe buze. Vei elimina celulele moarte ale pielii, hranesc si hidrateaza pielea si in acelasi timp, va ton în sus și de a stimula circulatia sangelui. Imediat după ce exfoliant se poate aplica în strat subțire de cremă sau balsam de buze. Apoi administra La Petite Robe Noire. Câteva straturi de ruj va da o culoare intensă și profundă a buzelor. Folosi pensula subtire pentru aplicare – atunci culoarea aplicata pe buze vor fi mai subtile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *