Nanobrow Eyebrow Styling Soap. Propriul vostru expert de sprâncene

Vă doriți sprâncene groase și pline? Este posibil! Gata cu visurile, optați pentru Nanobrow Eyebrow Styling Soap. Săpunul transparent face chiar și sprâncenele subțiri, rare și deschise la culoare mai pline, mai expresive și… pur și simplu, mai frumoase.

Descoperiți Nanobrow Eyebrow Styling Soap cu textură de gel

Nanobrow Eyebrow Styling Soap echipat cu o periuță specială este o metodă eficientă pentru un machiaj rapid și durabil. Puteți crea o stilizare impecabilă a sprâncenelor, perfecționată în detaliu, precum aspect de zi ”no-makeup”. Săpunul acționează bine în efectuarea  machiajului artistic, dar și a celui de zi. Va fixa firele de păr din zona sprâncenelor timp de multe ore – fără nevoia de retușări!

Nu contează dacă aveți sprâncenele peticite, având nevoie de volum adiâional sau dacă sunteți posesoarele unor arcuri stufoase – Nanobrow este pentru voi! Cosmeticele Nanobrow vă permit să creați stilizări incredibile acasă! Efect de spârncene laminate fără a merge la salonul de înfrumusețare? Este posibil cu Nanobrow! Folosind acest săpun, firele de păr vor deveni mai pline, mai zburlite și mai groase. În plus, veți contura forma dorită a arcului. Nanobrow Eyebrow Styling Soap îngrijește orice tip de sprâncene și oferă efecte unice, spectaculoase.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap- săpun de sprâncene

Cum acționează Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Formula de gel a săpunului este mai puternică decât un gel de sprâncene și mai ușoară decât cea a cerei. Nu lasă reziduuri albe și nu alipește firele de păr precum un baton de săpun obișnuit. Textura maleabilă este ușor de aplicat cu ajutorul unei periuțe convenabile. În plus, săpunul se usucă ușor, dându-vă suficient timp pentru a retușa sau repara orice imperfecțiuni. Firele de păr sunt fixate într-o direcție, voluminoase și strălucitoare. Glicerina din conținutul săpunului acoperă fiecare fir de păr și îl protejează împotriva deteriorării și deshidratării.

stilizarea sprâncenelor

Prin ce iese în evidență Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

 • Aplicare facilă și rapidă
 • Formulă eficientă
 • Consistență maleabilă, de gel
 • Recipient convenabil, echipat cu o periuță
 • Periuță de sprâncene specială, concepută ergonomic
 • Rezultat final minunat
 • Funcționează fără apă
 • Efect de sprâncene laminate
 • Sprâncenele x2 mai groase și mai pline

Cum să vă stilizați sprâncenele cu ajutorul săpunului?? Tehnica ‘soap brows

Tehnica de ‘soap brows’, adică folosirea săpunului pentru a le stiliza și modela, este incredibil de populară în ultimul timp. Sprâncenele uimesc prin volum și arcurile au forma perfectă. Cum să creem soap brows?

 1. Periați sprâncenele cu o periuță.
 2. Folosind o periuță specială, colectați o cantitate mică de săpun.
 3. Aplicați săpunul la nivelul sprâncenelor prin periere, începând de la marginea inferioară a sprâncenelor.
 4. Oferiți sprâncenelor forma și direcția dorită. Stilizați-le după preferințe.
 5. Treceți periuța de-a lungul marginii superioare.
 6. Lăsați produsul să se usuce și să fixeze forma.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap este disponibil pe www.nanobrow.ro!