Diorskin Forever – Machiaj pentru totdeauna

Dior are ceva special pentru femei: o linie de produse cosmetice pentru a crea perfectă make-up. Diorskin Forever este un machiaj de bază, de fundație și pulbere; toate blocate în ambalaje elegante și practice. Bucuria ei aduc este incomesurabile, și nu poate fi refuzat pe nimeni.

Diorskin pentru totdeauna & amp; Purtați vreodată make-up de bază egalizează colorația pielii, ridurile si aplatizeaza camuflează porii. Ea are SPF 20, care previne decolorări și pielea uscată. Umbra de cosmetice este universală, astfel că se va adapta la fiecare piele. În timpul aplicării amintiți-vă pentru a distribui produsul cât mai precis este posibil în zona ochilor, buzelor și a nasului. Un strat de make-up de bază se pregătește pielea pentru aplicarea produselor cosmetice de odihnă Dior.

Fondul de ten Diorskin Forever este liber de ulei, deci este perfect pentru tenul gras și asociere. Formula semi-fluidă permite aplicarea rapidă și fără probleme, fără efect masca. Diorskin Forever este camuflare toate imperfecțiunile pielii, cum ar fi pete pigmentare, cercurile intunecate din jurul ochilor, ridurile si puncte negre. Fundația conține filtru solar SPF 35, care, împreună cu baza de make-up protejează perfect pielea. Ceea ce este interesant, putem alege din cele 16 nuante de bej si maro. Produsul se aplică cu un burete special de culise Blender, care are o formă de polarizare pentru a se potrivi forma fetei. La sfârșitul lunii rundă de burete permite acoperire în zone care sunt greu accesibile, cum ar fi nasul sau buzele.

Diorskin pentru totdeauna Ever pulbere de control este un machiaj perfect pentru finisaj. El păstrează aplicat mai devreme produse cosmetice, matele si face ca pielea sa arate sanatoasa si proaspata. Acest produs este aplicat cu pensula mica. O cantitate mică este suficientă pentru a evidenția toate activele frumuseții și întregii make-up. Dacă, în timpul zilei pielea va începe să strălucească nedorite din cauza excesului de sebum trebuie sa impresioneze aceste zone cu mat de țesut și pulbere ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *