Serul facial cu vitamina C Nanoil: protecție pe tot parcursul anului pentru ten

Unele persoane renunță la serurile cu vitamina C și aleg serurile pe bază de retinol sau tratementele cu acid pentru a obține un ten mai luminos… complet inutil! De ce popularitatea vitaminei C nu este ridicată? Sondajele arată că puține persoane cunosc faptul că vitamina C, ca și retinolul, poate sfida procesul de îmbătrânire, estompa zonele decolorate și menține nivelul de hidratare a pielii. Acestea fiind supuse, trebui să alegeți doar un produs pentru a obține un ten mai luminos?

Dacă sunteți în căutarea unui produs care să vă ajute să obțineți un ten strălucitor, cu aspect întinerit, de ce nu încercați serul facial cu vitamina C lansat de Nanoil – un produs care oferă pielii protecție pe tot parcursul anului? Sună interesant?

De ce pielea are nevoie de vitamina C în mod continuu?

Sezonul toamnă-iarnă este cel care ne reamintește importanța vitaminei C. Nu este de mirare! În definitiv, aceasta este perioada din an când majoritatea dintre noi răcim, iar vitamina C ne poate ajuta să prevenim diferite afecțiuni sau să le combatem dacă se întâmplă să ne îmbolnăvim. Aceasta înseamnă că ar trebui să utilizăm această substanță nutrtivă esențială doar atunci când temperatura de afară devine din ce în ce mai scăzută? Răspunsul este nu, mai ales dacă vorbim despre vitamina C și beneficiile sale pentru piele. La ce beneficii ne referim?

Serul facial cu vitamina C: Un produs de care pielea are nevoie pe tot parcursul anului

Deși acesta este un fapt comun, oamenii au folosit vitamina C pentru a-și îmbunătăți aspectul de foarte mult timp. Desigur, pe atunci nu existau atât pe multe produse avansate de îngrijire a pielii, prin urmare, femeile foloseau sucul proaspăt de lămâie pentru a elimina petele întunecate de pe față. În prezent, puteți alege dintre numeroase produse cosmetice îmbogățite cu vitamina C și profita de numeroasele beneficii pe care această substanță nutritivă le oferă pielii. Având un potențial imens, produsele de îngrijire a pielii pe bază de vitamina C reprezintă unul dintre elementele esențiale ale celor mai bune ritualuri de îngrijire a pielii. Nici măcar cele mai scăzute temperaturi și cel mai putenic soare nu reprezintă contraindicații la aplicarea produselor cu vitamina C la nivelul feței.

Nu se recomandă aplicarea serului cu vitamina C vara? Ce absurditate!

Unul dintre cele mai cunoscute mituri cu privire la vitamina C este că această substanță nutritivă este responsabilă pentru provocarea petelor pigmentare, ceea ce determină unele persoane să renunțe la acest produs, mai ales în timpul verii. Adevărul este că pielea ar trebui expusă la acțiunea vitaminei C pe tot parcursul anului. De ce? Deoarece această substanță nutritivă este una dintre cele mai bune în protejarea pielii – și este derivată din natură! Trebuie clarificat odată pentru totdeauna că vitamina C are rolul de a elimina zonele decolorate și petele pigmentare, nu de a le provoca! Prin urmare, care sunt rădăcinile acestei opinii generale false? Pe scurt, în cazul în care concentrația de vitamina C dintr-un produs este prea ridicată, iar utilizatoarea nu aplică un produs SPF, acesta poate duce la apriția petelor pigmentare. Prin urmare, pentru a evita acest lucru, se recomandă alegerea unor produse cu o concentrație sigură de vitamina C, precum Nanoil Vitamin C Face Serum. În plus, indiferent dacă folosiți produse cu vitamina C sau nu, pielea dumneavoastră este expusă la decolorare dacă petreceți timp în aer liber, iar aceasta înseamnă că produsele SPF sunt vitale indiferent ce produse de frumusețe includeți în rutina de înfrumusețare.

Pentru cine este recomandat Nanoil Vitamin C Face Serum?

Vestea bună este că serul facial cu vitamina C Nanoil este potrivit pentru toate tipurile de ten. Aceasta înseamnă că și persoanele cu ten sensibil, deshidratat, acneic, gras și matur pot folosi în siguranță serul Nanoil și se pot bucura de beneficiile oferite de vitamina C. O altă informație importantă este că nivelul concentrației de vitamina C din acest produs nu provoacă efecte adverse la nivelul pielii – serul lasă pielea mai luminoasă fără a o irita.

Cum acționează Nanoil Vitamin C Face Serum?

Serul facial cu vitamina C lansat de Nanoil începe să îmbunătățească condiția pielii încă de la prima aplicare. Cum anume acționează?

  • Protejează pielea împotriva îmbătrânirii.
  • Reduce ridurile.
  • Uniformizează tonul pielii.
  • Protejează pielea împotriva razelor UV.
  • Hidratează și hrănește.
  • Lasă pielea strălucitoare.

Cum se aplică serul Nanoil cu vitamina C?

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă introducerea serului facial cu vitamina C în rutina zilnică de înfrumusețare și continuarea aplicării pe tot parcursul anului. În primul rând, ca orice alt ser, cel oferit de Nanoil trebuie distribuit pe pielea curată, atunci când încă este ușor umedă în urma aplicării tonicului facial. În al doilea rând, Nanoil Vitamin C Face Serum poate fi aplicat dimineața și/sau seara. Trebuie reținut un singur aspect – dacă folosiți orice produs de îngrijire a pielii îmbogățit cu vitamina C, este necesar să aplicați întotdeauna un produs SPF – acest lucru este extrem de important. 

ser facial cu vitamina C Nanoil

Motivele pentru care Nanoil Vit. C Face Serum este o alegere bună

Dacă doriți să obțineți o cantitate mai mare de produs la preț obișnuit, atunci serul facial Nanoil este cea mai bună opțiune. De ce? Deoarece în locul recipientului obișnuit de 1.01 oz, Nanoil vă oferă 1.60 oz de ser cu formulă avansată de iluminare. În plus, ingredientele incluse în compoziția serului Nanoil sunt bine selectate, ceea ce înseamnă că acest produs nu conține agenți nedoriți de umplere, conservați sau parfumuri. Aceasta, de asemenea, înseamnă că Nanoil Vitamin C Face Serum este un produs vegan. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui ser iluminator de top, încercați serul Nanoil – îl puteți comanda pe www.nanoil.ro.