Cum să aplici blusher-ul Cheek Pop Clinique?

Cheek Pop Clinique are cutie mica transparenta. Din păcate, producătorul nu a adăuga oglindă sau aplicator, asa ca make-up casa afara poate fi o provocare, mai ales, pentru cei care încep doar aventura lor cu make-up. Dar, să ne întoarcem la blusher Clinique. Textura cosmetice seamănă cu flori de primăvară. Ea amintește de natura și de prospețime. Aceasta este ideea de make-up terminat cu blusher de obraz Pop.

Ce este cel mai important în ceea ce privește blusherul Clinique este diversitatea de culori.Cheek Pop este disponibil în nuanțe de roz, bej, violet si rosu. Toate acestea se potrivește diferitelor tipuri de piele si tenurilor. Obrazului Pop Clinique are următoarele nuanțe: piersici, pepene galben, nud, roz, roz, Heather, prune, smochine, bacă, pansea, ghimbir, Cola.

Aplicarea Fard, inclusiv obraz Pop Clinique, nu este ușor. În primul rând, trebuie să alegi nuanta potrivita de produse cosmetice pentru tenul pielii si restul produselor (eyeshadow, ruj). Apoi trebuie să se determine forma fetei prin examinarea oaselor obraz. Pentru memento-uri există cinci forme de baza ale fetei: lung, ovale, inimă, rotund și pătrat. În general, blusher ar trebui să se aplice într-un mod de a lărgi optic sau de a face fața mai slabi, pentru a atinge proporțiile feței ovală; de make-up artisti considera a fi perfect. În funcție de durata de oase obraz si inaltimea de frunte, blusher trebuie să fie administrat chiar deasupra sau sub oasele obraz. mare rol aici are lungimea și mărimea aplicate „scamelor” de blusher. Amintiți-vă că mai puțin blusher vei aplica mai tanara fata ta va arata.

Și cum ar trebui să aplicați Cheek Pop Clinique blusher? Cu o perie largă și moale administra cantitate mică de produse cosmetice de pe oasele obraz; excesul de pulbere al scutura pensula. se aplică încet blusher în direcția maxilarului – produs trebuie să se amestece cu fundație. Pentru o culoare mai intensă se aplică un alt straturi de blusher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *