AMC Gel Sprâncene de la Inglot

Ingolet este un brand care ofera solutii inovatoare, durabile și de înaltă calitate. Printre multe propuneri cosmetice pentru zi cu zi de make-up putem găsi AMC Brow Liner Gel, care va scoate in evidenta frumusetea naturala si forma frunții noastre. Ce are AMC Sprâncene Liner Gel pentru a oferi?

Formularul

Sprâncene Liner Gel Ingolet are 12 nuanțe închise în mici borcane din SUA Oz 0,07. O mare pigmentare și consistență de gel face (deși mici) AMC Sprâncene Liner Gel este foarte eficient și ne oferă un excelent efect de lungă durată. AMC Brow Liner Gel are neîncetate popularitate datorită preț competitiv pentru un produs atât de înaltă calitate.

Sprâncene Liner Gel de Ingolet dezvoltat douăsprezece nuanțe frumoase , deci nu există nici o problemă cu găsirea de potrivire a culorilor pentru sprancenele naturale sau culoarea parului. gama larga de culori AMC Brow Liner Gel contine nuante de: gri maro, rece, moale si piersica bej, și chiar cositor, violet negricios și negru. Consistență și formula de gel nu ar trebui să provoace probleme cu posibila amestecare a culorilor pentru crearea de o culoare care se potrivesc perfect.

Care sunt calitatile AMC Sprâncene Liner Gel de la Inglot? Cele mai multe dintre toate este rezistent la apa , astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sprânceană neclară make-up în ploaie. Durabilitatea este una dintre cele mai mari calități ale AMC Brow Liner Gel, dar nu singurul. Ingolet asigurat că efectul de lungă durată frunții frumoase și pline va fi expresiv și natural, în același timp. Gel de consistență, care a fost îmbogățită cu ceramide hrănitoare , se îmbină perfect cu pielea și oferă contur, mai lină și o formă frumoasă.

Dobândești sprâncenele conturate , care arata natural si nu fals nu este greu cu AMC Brow Liner de la Inglot. Umplere sprâncenele și asigurând forma dorită este un loc de muncă care AMC Sprâncene Liner Gel cu cu formula hipoalergenic îndeplinește perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *