Ce anume dă de gol vârsta unei femei?

Natura femeii ne spune să continue uite pentru totdeauna tânăr și proaspăt. Există, femei foarte mici, care pot face doar cu faptul că acestea nu mai sunt tineri și frumoasă ca în urmă cu câțiva ani. Ei își fixează buzele, obrajii se umple si elimina ridurile. Si toate astea pentru nimic, pentru că există două zone, care dau departe adevărata vârstă a fiecărei femei. Cum să aflăm ce vârstă este femeia?

Mâini

Mâinile femeii sînt zonă, în cazul în care puteți vedea în mod clar vârsta ei. Ceea ce este interesant, procesele de îmbătrânire sunt prezentate pe partea exterioară a mâinilor, mai devreme decât se poate vedea pe fata. Aceasta este cauzata de hipoderm mai subțiri, care, cu un declin de timp și este vizibil pe mâini. pielea moale a mâinilor este sensibilă la daune, și așa mai departe cu vârsta se agravează. Uitați-vă la mâinile de bunica ta.

Ar trebui să aibă grijă de cel puțin profilactică despre pielea în acest domeniu pentru a face timp, poate trece doar un pic mai puțin vizibile pe mâini. Se recomandă să educa-te în aplicarea cremei – în timpul verii cu creme hidratante ușoare și în timpul iernii, cu creme mai uleioase cu proprietăți de protecție Ar trebui să ne amintim că primele semne ale îmbătrânirii pe pielea mâinilor „pot fi observate. deja și atunci când 30!

Gat si decolteu

Noi ne ocupăm sistematic de fata, dar foarte des ne uităm de gât și de îngrijire clivaj. Uneori, în timpul de îngrijire a pielii de seară vom rula inconștient prin gât, dar numai atunci când era prea multă cremă rămas pe noastre mâini. Aceasta este o greșeală, care apoi ne va costa pielea uscata pe gat si decolteu inestetică. Aceasta se datorează faptului că piele în această zonă este delicată și mai ales în mod efectelor nocive ale factorilor dăunătoare.

Primele semne ale îmbătrânirii pot fi observate atunci când au început să apară ridurile transversale de pe gat si decolteu. Acele semne de imbatranire pot fi prevenite cu acțiune profilactică-cheie. Nu uitați de umiditate a pielii de gat si decolteu, deoarece puteți utiliza cu ușurință pe ele aceleași serurilor și creme ca și pentru față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *