Alegerea experților în îngrijirea pielii: Cele mai bune 5 seruri faciale anti-roșeață

Serul facial este un produs esențial pentru tenul preduspus la rozacee. Experții sunt de acord: ingredientele sunt cele mai importante atunci când dorim să îl alegem pe cel mai bun. Aceștia au analizat cele mai bine vândute seruri și au ales câștigătorul. Descoperiți cele mai bune seruri faciale anti-roșeață conform specialiștilor. Alegând unul dintre acestea, nu veți fi dezamăgite.

Ce ar trebui să conțină un ser facial anti-roșeață eficient?

Ingredientele active benefice sunt cele mai importante, în special:

  • vitamina C
    Estompează petele pigmentare, îmbunătățind tonul pielii și întărind pereții vasculari, oferind mai multă rezistență capilarelor.
  • vitamina K
    Calmează pielea, reduce vizibilitatea capilarelor ditalate și, de asemenea, susține coagularea.
  • ceai verde
    Mărește fluxul sanguin și întărește capilarele, prevenind dilatarea acestora.
  • castan sălbatic
    Sigilarea vaselor de sânge este sarcina sa principală. De asemenea, reduce capilarele sparte și previne spargerea capilarelor în viitor.
  • Lemn dulce, adică Gotu kola
    Are un efect calmant, îmbunătățește fluxul sanguin și stimulează producția de colagen și elastină.

Componentele de mai sus pot fi găsite în serurile din prezentarea noastră. Un alt sfat de reținut este că trebuie să evitați următoarele substanțe dacă vă confruntați cu probleme precum roșeața și capilarele dilatate:

  • pigmenți sintetici
  • parabeni
  • conservanți precum SLS
  • alcool

Aceste ingrediente, pe de altă parte, pot irita și înrăutăți condiția pielii delicate.

TOP 5 seruri faciale anti-roșeață pentru tenul sensibil conform experților în îngrijirea pielii

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Serul Nanoil este conceput special pentru pielea predispusă la rozacee, dar acționează minunat și la nivelul tenului matur și ”normal” care este predispus la hiperpigmentație. Lista INCI scurtă conține numeroase ingrediente naturale care se dovedesc a fi foarte eficiente în combaterea venelor în formă de pânză de păianjen. Este nevoie de doar câteva aplicări pentru a reduce vizibilitatea roșeții și capilarelor sparte. Extractul de tei previne inflamațiile și calmează pielea, în plus, are o aromă plină de prospețime. În ceea ce privește extractul din planta indiană, Punarnava, acesta combate hiperpigmentația și uniformizează tonul pielii, dar și previne apariția ridurilor. 

Utilizare: Serul Nanoil poate fi aplicat de două ori pe zi. Nu vă va distruge machiajul; poate fi folosit chiar și ca bază iluminatoare. Are o consistență ușoară și se absoarbe rapid, fără a lăsa un strat lipicios pe față. Puteți găsi mai multe informații pe www.nanoil.ro

2. Medik8 Calmwise Serum

Medik8 Calmwise Serum este ideal pentru capilarele sparte și pielea sensibilă și ajută la tratarea rozaceei acneice. Formula este simplă și conține doar șapte componente. Ca și serul anterior, nu conține coloranți sau parfumuri. Extractul de salvie este ingredientul esențial care calmează pielea inflamată. Substanța brevetată, teprenonul, reduce vizibilitatea capilarelor sparte și a roșeții. Serul, de asemenea, lasă pielea mai netedă și mai rexistentă la acțiunea factorilor externi.

Utilizare: Poate fi aplicat de două ori pe zi. Totuși, nu se aplică pe toată suprafața feței. Este un tratament topical. Există un aspect care nu ne place la acest ser. Este comercializat într-un recipient foarte mic, care se consumă rapid chiar dacă este aplicat rar.

3. Pharmaceris N C-Capilix

Nu puteam rata serul Pharmaceris. Este conceput pentru pielea predispusă la rozacee, dar și pentru tenul cu aspect obosit și afectat de hiperpigmentație. Formula naturală nu conține foarte multe substanțe. Vitamina C este minunată pentru întărirea capilarelor slăbite și pentru a oferi mai multă rezistență la acțiunea factorilor externi. Uleiul de avocado, pe de altă parte, hidratează și repară pielea, iar uleiul de porumb are efect anti-rid.

Utilizare: Poate fi aplicat de două ori pe zi. Chiar dacă este cam uleios, nu lasă reziduuri. Serul are nevoie de aproximativ o lună de aplicare regulată pentru a oferi efecte vizibile. Prețul și cantitatea sunt aspectele care nu ne plac la acest ser.

4. Janssen Cosmetics Daily Couperose Serum

Janssen Cosmetics oferă, de asemenea, un ser facial pentru pielea afectată de rozacee, reactivă și sensibilă. Lista de ingrediente este destul de lungă, însă formula conține multe substanțe naturale care, cel mai probabil, nu vor provoca iritații. Amestecul de extracte de plante de castan sălbatic, lemn dulce și urzică este cel mai important, pătrunzând în piele pentru a consolida capilarele și pentru a reduce vizibilitatea acestora. Alte componente, bisabolul și alantoina, previn eficient inflamațiile și ameliorează roșeața.

Utilizare: Acest ser se aseamănă unui gel și poate fi aplicat de două ori pe zi, însă este recomandată aplicarea în timpul rutinei de seară deoarece are tendința de a se absorbi lent și lasă un strat lipicios la nivelul feței. Este comercializat într-un recipient de 30 de ml. 

5. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12%

Acesta chiar este un produs multifunțional deoarece acționează bine la nivelul tenului predispus la rozacee, sensibil sau matur, dar și la nivelul tenului sănătos. lipsit de strălucire. Vitamina C în formă delicată este ingredientul principal care estompează cu ușurință zonele hiperpigmentate și uniformizează tonul pielii. Serul estompează liniile fine și previne apariția unor noi riduri.

Utilizare: Nu se recomandă folosirea altor produse pe bază de vitamina C în aceeași rutină de îngrijire. Website-ul oficial ne informează că este indicat să evităm expunerea la soare, așa că vă recomandăm să îl folosiți toamna și iarna. Unele utilizatoare se plâng de senzația de usturime, însă producătorul ne asigură că este o reacție normală.