Măști pentru față GlamGlow ca la Hollywood Frumusete Secret

GlamGlow este o lume celebru de brand cosmetic, care este prezent pe spectacole de moda, profesionale fotografie impusca sau pe platourile de cele mai mari producții de film. Stele iubesc GlamGlow măști de față pentru reintinerire rapidă a acesteia și efectul de piele moale.

Care este secretul GlamGlow?

ingredient de bază al tuturor măști GlamGlow curăță lut din regiunile din sudul Franței, care face ca acest tratament cosmetic, ascunse într-un borcan mic, în valoare de prețul său. Fiecare masca se bazează pe diferite formule exclusive.

nr. 1 GlamGlow Mud Mask

Acest masca de lux într-un borcan negru, care ar trebui să aibă o influență complexă asupra pielii feței este furnicătură & amp; Exfolierea Mud Mask . Secretul acestei măști sunt trei ingrediente, care au fost dezvoltate într-un mod, astfel încât acestea să hidratează, hrănesc și o piele mai fină. GlamGlow Mud Mask conține: TEAOXI (un ingredient inovator stimularea sintezei de colagen, cu proprietăți anti-îmbătrânire), argilă franceză (ingredient de bază de protecție împotriva poluării) și rocă vulcanică (exfoliază epiderm, Unelte de netezire si catifeleaza pielea)

nr. 2 GlamGlow Strălucire Tratamentul Flashmud

Strălucire Tratament Flashmud masca de fata are un borcan portocaliu și a fost creat pentru un efect de durată rapidă și de lungă durată și chiar a evidenția tonul pielii. Acest produs este un complex de legume extracte WhiteEnergy (trandafir sălbatic, crin, mesteacăn, iasomie, bujor si ceai alb), subliniind ingredientele Flashlucent (microsfere de cuarț, acid lactic din trestie de zahăr, piatră ponce rafinat, acid salicilic din salcie și caolin) și Reflectum asigurând diamant de fotoluminiscenta.

nr. 3 GlamGlow Thirstymud Tratament Hidratant

GlamGlow Thirstymud este o mască hrănitoare cu hidratare, Sufocare, hrănitoare și proprietăți de regenerare. Textura crema-gel de GlamGlow Thirstymud Tratament Hidratant combină în 4 tehnologii avansate: Dewdration, HydraPack, GreenEnergy și TEAOXI. hidratează Acidul hialuronic, argila ajuta la retinerea apei in ulei si portocala floare de piele și de nucă de cocos furnizează alimentație profundă.

Nr.4 GlamGlow Super-Noroi Compensatie Tratament

Unul dintre mai populare masti de fata GlamGlow in borcan de culoare albă este o mască profund de curățare, care rezolvă cele mai populare probleme ale pielii: pori largi, decolorări, cosuri, puncte negre si iritatii. GlamGlow Super-Noroi Compensatie Tratament este o mască cu antibacterian complexă, mată și proprietăți exfoliante.

nr. 5 GlamGlow PowerMud

Ultima dintre masti exclusive este GlamGlow PowerMud dual Clar Tratament , care combină proprietăți benefice ale uleiurilor și noroi. GlamGlow PowerMud este un tratament profund de curățare cu ingrediente inovatoare, bogate în tehnologii, cum ar fi: OILIXER, CLAYTOX, PUREIFIER și TEAOXI, care lasă pielea curată și proaspătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *