4 Elemente pentru gene mai fabuloase. Ce folosesc în afara de Mascara?

Întotdeauna am vrut să am gene mai lungi și mai curbe. Așa am descoperit că, în afară de mascara, există câteva produse care pot fi de ajutor pentru îndeplinirea acestei dorințe. Vreau să-mi arăt marea transformare și testez produsele actuale pentru mai multă volum, mai puțină pudră și protecție.

Astfel, de fiecare dată când mă machiez îmi folosesc următoarele 4 elemente pentru gene fabuloase: șuvițe artificiale individuale, cremă de curățare aninată, ser pentru gene și primer pentru gene. Mai jos vă voi vorbi despre fiecare produs și modul în care acestea mă ajută să arăt mai minunat.

1. Șuvițe artificiale individuale

Pentru a face ca genele mele să se prelungească dramatic și să văd rezultatul chiar de la prima aplicare, folosesc șuvițe artificiale individuale. Acestea sunt realizate din fire sintetice moi de gene. Cele mai bune șuvițe individuale sunt realizate din fir siliconic. Ele au o componentă flexibilă și sunt moi la atingere, dar rezistente la schimbările de umiditate și la efectele termice. Aceste gene artificiale sunt un mod convenabil și eficient de a-mi moderniza look-ul, oferindu-mi volum și un aspect luxos.

2. Cremă de curățare aninată

Știam că genele mele au nevoie de hidratare și hrănire, dar căutam un produs special. Și așa am descoperit crema de curățare și aninare. Acest produs mulțumitor se prezintă sub forma unei loțiuni blânde și deluroase, care conține lanolină, apa și alte ingrediente bune.

Cremă de curățare aninată previne senzația de prăfuit și uscare a genelor și mai mult, îmi hidratează genele, le întărește, le controlează și le hrănește în același timp. De asemenea, arată cu adevărat bine cu mascara, deoarece transformă și îndepărtează masca albă, lăsând în schimb genele negre și voluminoase.

3. Ser pentru Gene

Itemul următor din trusa mea de frumusețe este un ser pentru gene. La început am fost în dubii, deoarece nu îmi înțelegeam modul în care funcționează acest produs, dar când l-am încercat am rămas uimită. Serul pentru gene conține un cocktail de ingrediente active și esențiale, care ajută la prevenirea deteriorării și mărește durata genelor. Serul oferă de asemenea strălucire genelor, volum, rezistență la apă și protecție pentru gene.

Acest produs este ideal și pentru mine, întrucât am gene naturale. Și atunci când aplic serul pentru gene, văd o diferență înefabilă în câteva minute. De asemenea, rezultatele sunt de lungă durată. Serul pentru gene îmi oferă și îmi menține genele întotdeauna la starea lor cea mai bună pentru tot restul zilei.

4. Primer pentru gene

În mod ideal, ar trebui să folosesc un primer pentru gene cuprinzând mușchii măriți și fără cearcăne. Dacă utilizez o cremă pentru curățare, ser și șuvițe artificiale, îmi pregătesc genele pentru aplicarea mascarei, folosind un primer pentru gene. Acesta are la bază aceleași ingrediente prezente în loțiunea pentru curățare, cum ar fi lanolina, apa și alte ingrediente de îngrijire. Primerul pentru gene se întrebuințează pentru a umple spațiile dintre gene și pregătesc genele pentru mascara. Acest produs se poate aplica de mai multe ori în aceeași zi, pentru a pregăti genele pentru o mască de lungă durată.

Concluzii

În ciuda faptului că mascara este un produs esențial pentru look-ul meu zilnic, folosesc și alte produse de înfrumusețare. Spre exemplu, șuvițe artificiale individuale, cremă hidratantă și hrănitoare, ser pentru gene și un primer pentru gene. Aceste produse alături de mascară m-au ajutat să ajung la rezultate incantatoare. Aceste produse mai scurtează, lasă și sporesc volumul, dar le protejează rămânând moi și care totodată sunt rezistente la apă. De asemenea, ele sunt foarte convenabile și usor de utilizat.

Voi recomanda tuturor produsele care m-au ajutat să obțin gene mai mari și mai voluminoase chiar și fără a fi nevoiți să mă framânt. Aceste produse m-au ajutat să obțin look-ul pe care îl doream mult timp, exact cum îmi doream.