Buze după plâns. Ce este cu acest nou trend de machiaj?

Tendințe make-up au tendința de a ne surprinde în ultima vreme. Au existat sezoane in care am avut mat, neon și buzele de gradient. Cu toate acestea, odată cu viitoarea primăvară noua tendință a dezvoltat – plâns buzelor , care sunt … neclar de plâns buzelor. Ciudat? nu neapărat.

Cu siguranță, mulți dintre ai observat că dreptul după plâns feței pare să câștige aspectul radiant. Cum este posibil, deoarece nu se confruntă arată bine în timp ce plânge? O jumătate de oră după plâns este suficient pentru fata pentru a deveni în stare proaspătă. Lacrimile fac ochii sa para natural vitros, umed si radiant. Dupa ce plange obrajii devin roz ușor și buzele moi și un pic tumefiate. Se pare că se confruntă cu o femeie după plâns poate fi sexy.

Ce este plâns buzele?

Cel mai nou make-up trend, adică plâns buzelor este un make-up, în care vom face noastre buzele arata ca dupa plâns. Cum aceste buze arata? Buzele sunt moi strigînd, subtil roz și fără a defini margini. Ele sunt pline, și nu din cauza culorii mai intense, dar tumefiate naturale cauzate de plâns. Cum se face buzele să arate ușor încețoșată? Ai nevoie să plângi sau … aplică unele make-up truc.

Cum să plâns buzele ?

Efectuarea buzelor plângeau, care sunt atât de populare în rândul bloggeri nu este atât de dificil. Să ne introducă plângând pe buze tutorial. Înainte de a începe este demn de menționat faptul că pentru buze plansul make-up cele mai bune sunt rujuri în culori naturale (nud, piersic sau roz), astfel încât acestea se potrivesc tenului natural al buzelor.

BUZE DUPĂ PLÂNS PAS CU PAS

La început se aplică balsam de buze, creion sau ruj în culoarea aleasă pe buza superioară și inferioară centrală. Înainte cu vârful degetului distribuiți-l pe întreaga suprafață a buzelor, în mișcare „ștampila”. Dificultăți în administrarea de produse cosmetice pot fi depășite prin utilizarea unor balsam de buze incolor, ulei vegetal (de exemplu, nucă de cocos) sau alt produs hidratant (de exemplu, miere sau vaselina).

Pentru a sublinia buzele plângeau puteți muta culoarea un pic deasupra buzei superioare,, așa că ar dispărea în arcul lui Cupidon. Acest pas va da nu numai aspect expresiv pentru buze make-up, dar va imita, de asemenea, optic mai mare buzei superioare, cum ar fi imediat după plâns. Este important ca în acest make-up, pentru buze produse pentru a lipi nu numai pentru conturul buzelor naturale, dar să treacă ușor marginile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *