Cum să-ți faci un machiaj care să-ți mărească ochii? Trucuri de machiaj pentru orice fată

Makeup

Machiajul poate face minuni în arta de a-ți transforma înfățișarea. Fondul de ten și buzele pot fi ingenios ascunse și accentuate, dar și ochii pot fi măriți cu anumite trucuri de machiaj. Fie că vrei să obții efectul de ochi mari și rotunzi sau unul de ochi mai catifelați și lățiți, este mai simplu decât crezi să obții aspectul dorit. Iată câteva trucuri de machiaj pentru a-ți mări ochii și a obține efectul dorit.

Efectul de „ocluziune”

Aceasta tehnică de machiaj se aplică pentru a se sublinia umbra și adâncimea câmpului. Trebuie să alegi două nuante ale aceleiași nuanțe de culoare. Nuantele mai închise și mai deschise vor crea umbra și contrastul perfect pentru a obține un efect de deschidere. Aplică un precisionist (eyeliner lichid, creion sau fard de pleoape) pepleoapa superioară, mai închis la culoare și mai apropiat de gene, apoi fardul mai deschis, exact în pliul pleoapelor superioare. Vei obtine un efect instantaneu de deschidere, care va face ochii tăi mai rotunzi și mai mari.

Trasarea Puțină sau Nicio gene cu gene false

Genele false sunt remarcabile pentru a obține un look fals dramatic. Însă dacă îți dorești să obții un efect de ochi mai mare și plini de energie, trebuie să alegi gene false mai subtile, precum genele subtiri, lungi sau de tip bare. Genele false vor ajuta la obținerea unui look usor, care va adăuga volum genei naturale și-ți va face ochii mai măriți și mult mai definiți.

Pentru Ochi Spațiosi – Utilizați Pensula

O altă idee grozavă este să folosești un creion de pleoape și o pensulă pentru a-ți mări ochii și a le da mai multă adâncime. Partea de jos a ochilor poate fi usor întunecata cu ajutorul unui creion pentru ochi. Apoi, folosiți pensula pentru a aplica un fard închis și pentru a amesteca în jurul ochilor. Pentru a-i face pe ochi să arate mai mare și mai luminos, trebuie să aplicați fardul pe liniile laterale și pe pliuri, aplicând mai mult pe partea interioară a ochiului și mai puțin în colțuri. Pentru ochi mai spațioși și mai lumininoși, terminati cu un strat de fard de ochi strălucitor.

Dilatarea ochilor prin conturarea sprancenelor

Un alt truc de machiaj este trasarea sprâncenelor. Pentru a-ți mări ochii, le poți folosi pe sprâncene. O sprâncenă prea groasă sau prea scurtă va face ca ochii să pară mai mici. Alege să îți trasezi sprâncene cu o linie subtilă, care să fie înconjurată de o bază luminosă blonză sau una cărămizie.

Aplicarea corecta a mascara de gene

Mascara de gene este cheia pentru a obține vizibil ochi mai mari. Aplicați un strat dublu de masca de gene – primul când țineți periuța la bază, datându-le genele, și un al doilea strat când mișcați periuța în sus și în jos. Datează-le genele de la bază la vârf și, pentru mai mult volum, poți folosi un periuț de gene. Acesta va mări ochii într-o fractione de secundă!

Lines for Fun

Cu ajutorul liniilor, poți obține chiar și mai mult volum si adâncime pentru ochi. Dacă aplici un creion pentru ochi, atinge-l doar pe margini. Delimitează liniile pentru comedoane și aplică-le la baza pleoapelor, unde poți să le aplici și puțin fard de obraz. Liniile adăugă intensitate ochilor și îi fac să arate mai bine și mai relaxat.

Vizibilitatea prelungita

Un alt truc de machiaj util pentru a obține ochi mari este să aplici un tampon pentru conturul ochilor, puțin mai dincolo de colțurile exterioare, peste liniile tale, pentru a prelungi vizibilitatea. Aceasta este o tehnică foarte utilă pentru a obține un look mai mare și mai deschis.

Finișul perfect

Pentru a obtine cel mai bun efect de ochi mari și luminoși, terminati machiajul pana la final cu un produs strălucitor, cum ar fi divinul pudră fină. Un strat foarte subtil va lăsa subliniata deschiderea ochiului și va calma orice lineuri. Aceste trucuri de machiaj nu numai că ți-au simplificat transformarea înfățișarii, dar aceasta va face ca ochii tăi să arate și mai încântători. Astfel, trucul tău de machiaj este gata pentru a fi comentat și luat în considerare. Ratarea și trăsăturile distinctive nu vor reveni niciodată!