Rimelul Lashcode – creează gene care vor fura spectacolul

Rimelul Lashcode este excepţional.

Acesta este un rimel cu formulă avansată pentru femeile care doresc mai mult de la un rimel în afară de un ‘machiaj bun’ şi ‘gene frumoase’.

Există câţiva factori care determină unicitatea rimelului Lashcode:

1. Lashcode este o combinaţie de ingrediente precis selectate, creând un rimel extrem de durabil, care nu se cojeşte ş nici nu lasă pete, oferind un machiaj perfect şi rezistent în orice condiţii atmosferice.

2. Rimelul Lashcode prezintă o spirală unică, perfect concepută, din silicon care este suficient de elastică şi se ajustează perfect formei şi structurii genelor. Defineşte chiar şi cele mai mici şi mai delicate fire de păr, oferind, în acelaşi timp, un efect de gene excepţional de lungi, dese şi curbate. Datorită rimelului Lashcode, veţi putea crea un aspect atrăgător în cel mai scurt timp, beneficiind de aşa numitul efect aripi de fluture şi impresionând printr-un evantai superb de gene.

3. Rimelul Lashcode echivalează cu bio-ingrediente extrem de active şi naturale, inclusiv: baicalein, extracte de soia şi grâu, precum şi arginină. Acestea contribuie la procesele de auto-alungire şi regenerare a genelor, revitalizând bulbii genelor şi combătând căderea excesivă a părului.

Pantenolul conferă un aspect frumos genelor, ajutându-le să obţină elasticitate şi strălucire vitamina E este responsabilă pentru reconstruirea structurii genelor de-a lungul întregii tulpini a firului de păr.

4. Rimelul este caracterizat printr-o pigmentaţie perfectă. Aceasta ajută la obţinerea unorgene incredibil de întunecate, cu aspect perfect indiferent dacă lumina este super intensă sau nu. Consistenţa pulverulentă a rimelului împreună cu forma ergonomică a spiralei ajută ca rimelul să fie precis şi uşor de distribuit la nivelul genelor, intensificând aspectul firelor de păr încă de la prima aplicare.

18 Comentarii “Rimelul Lashcode – creează gene care vor fura spectacolul”

 1. elful_scriitor

  cel mai bun rimel pe care l-am avut, este absolut minunat si ramane proaspat chiar si dupa trei luni de folosire. Imi acopera genele perfect

  Răspunde
 2. AndaG

  Il am de patru luni si isi mentine formula, nu devine vascos si nu se usuca..

  Răspunde
 3. Maia

  niciun motiv sa ascund acest lucru: il iubesc

  Răspunde
 4. Caramel79

  din pacate, mie nu mi se potriveste, asa ca o sa raman la rimelul pe care deja il folosesc, dar trebuie sa recunosc ca periuta arata intr-adevar bine.

  Răspunde
 5. Angela

  Nu-mi amintesc sa fi fost impresionata atat de mult de un produs cosmetic cum sunt acum

  Răspunde
 6. Suparici91

  Nu m-a impresionat cine stie ce, este asemanator cu majoritatea produselor de lux

  Răspunde
 7. vreau_acasa

  periuta asta e cea mai buna!!! 😀

  Răspunde
 8. elful_scriitor

  serios! poti sa aplici si 5 straturi si genele raman separate

  Răspunde
 9. Dorina124

  de unde se poate cumpara? Nu l-am vazut in niciun magazin

  Răspunde
  • Caramel69

   L-am comandar de pe site-ul oficial

   Răspunde
 10. Lumina_naturala

  In viata mea nu am avut un rimel asa de bun! O sa-l pastrez pe veci 🙂

  Răspunde
 11. Ica.O

  Mi-ar placea sa-l testez mai intai inainte de a cheltui atatia bani

  Răspunde
 12. Luci6

  Pigmenti wow, negru foarte intens! Si este mat! Extraordinar!!

  Răspunde
 13. aaa

  Hei … nu-mi vine sa cred ca genele pot creste datorita unui rimel?

  Răspunde
 14. Magic Maiaa

  Nu este un ser pentru cresterea genelor, ci un rimel cu ingrediente hranitoare care are rolul de a ingriji si hrani genele, dar mai presus de toatem face ca genele sa arate incredibil 😉

  Răspunde
 15. Iulia

  Lashcode este pur si simplu maret! Este foarte simplu si la indemana: in fiecare zi imi fac machiajul si ma dau cu rimel, iar genele sunt mai ingrijite si cresc mai viguros fara sa fac mare lucru … nici nu mai trebuie sa ma complic cu tot felul de seruri sau ulei de ricin … chiar e incredibil!

  Răspunde
 16. M.M.

  caut un rimel care sa ofere un efect de gene lungi si dese, dar am nevoie sa fie doar in versiunea rezistenta la apa. Rimelul acesta este rezistent la apa?

  Răspunde
 17. Domi_no77

  exista si o alta culoare? Eu folosesc doar rimel maro.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *